7 dingen die de millennial generatie bij zich heeft

Robin /

3 minuten

7 dingen die elke millennial generatie bij zich heeft

Vandaag geven wij jou antwoord op de vraag wat de millennial generatie altijd bij zich heeft. Luister niet naar de stereotyperingen en misvattingen over de millennial generatie die je op kantoor naar je toe geslingerd krijgt, wees er trots op. kan jij er wat aan doen dat je als generatie Y geboren bent en dat daar nou eenmaal bepaalde gewoontes bij horen. Niks van aantrekken dus. Gedraag je gewoon naar je leeftijd en verlaat je huis dus niet zonder de volgende spullen.

1. Powerbank

Buienalarm checken, onderweg een foto van de zonsopkomst of de overvolle trein op Instagram zetten, je net binnengekomen appjes beantwoorden, je hebt ’s morgens vroeg alweer genoeg te doen op dat onmisbare apparaat in je broekzak. Tegen de tijd dat je op kantoor bent heeft de batterij van je telefoon alweer een duikvlucht richting de 50% genomen. Een beetje extra energie in de vorm van een powerbank kan dus nooit kwaad om bij je te hebben.

Powerbank onmisbaar voor millennial generatie

2. Koptelefoon

Waren het halverwege de zero’s nog witte iPod oortjes waarmee we het straatbeeld veroverden, vandaag de dag maken we de blits met een mooie draadloze koptelefoon. Uiteraard past deze bij de rest van je outfit. Beter geluid én er goed uit zien, wat wil je nog meer?

Koptelefoon onmisbaar voor de millennial generatie!

3. Uitwisbaar notitieboekje

Anno 2019 kom je er niet meer onderuit. Je wordt overal op aangekeken. Vlees eten, onnodig printen, met de auto naar je werk komen, afval niet scheiden… je komt er niet meer mee weg. Je moet laten zien dat je een duurzaam hart hebt! Met zo’n uitwisbaar notitieboekje bijvoorbeeld. Super handig én je hoeft geen nieuwe papieren versie meer te kopen. Lekker duurzaam.

4. Waterflesje

Als je jezelf echt van je groene kant wilt laten zien, kan een waterflesje natuurlijk ook niet ontbreken. Nieuw is het allang niet meer, maar je kunt nu echt niet meer met een plastic flesje Spa aan komen zetten. Tenminste, niet als je je imago niet naar de knoppen wil helpen. Dus hup, vul een aluminium fles en stop ‘m vooral in de zijkant van je rugzak.

Waterfles onmisbaar voor de millennial generatie

5. Groene smoothie

Wij van millennial generatie hebben gek genoeg de gewoonte om druk over te willen komen. Zó veel te doen, vrienden, sporten, hobby’s, noem maar op. Ik raad je van harte aan om niet al te druk te zijn. Maar wil je je collega’s toch het idee geven dat je vanmorgen absoluut geen tijd had om te ontbijten? Neem dan een gezonde, groene smoothie mee. Als ze dan vragen waarom je wel tijd had om een verse smoothie te maken, maar niet om ‘m op te drinken, kan je benadrukken hoe belangrijk het is om gezond te eten. Twee vliegen in één klap.

Groene smoothie onmisbaar voor de millennial generatie

6. Sporttas

Een gezonde lifestyle is natuurlijk helemaal van deze tijd. Jouw collega’s zien jou alleen in je kantoorkleding, terwijl jij gewoon drie keer per week jezelf in het zweet werkt voor je perfecte lichaam. Als je toch wil laten zien dat je wel degelijk regelmatig in de sportschool te vinden bent, neem je sporttas dan mee naar je werk. Natuurlijk heb je tijd om eerst naar huis te gaan, maar dat hoeven zij niet te weten!

7. Dextro

Je telefoon is weer opgeladen voor de terugweg, maar hoe zit het eigenlijk met jouw batterij? Red Bull is vet ongezond en de hoeveelheid koffie die je al achter je kiezen hebt brengt je alleen nog maar een droge mond. Neem een dextrootje! Zolang je hier niet te veel van neemt is het niet ongezond en het geeft je wel dat laatste zetje om je werkdag goed af te sluiten.

Zo, weer een werkdag overleefd.

OOK INTERESSANT