De beste playlists voor thuiswerken

Robin /

2 minuten

Artiesten en playlists om je thuiswerkdag mee door te komen

Ben je dat geklets op de radio zat? En heb je je eigen muziek nu ook wel gehoord? Je kunt vast wel wat muziekinspiratie gebruiken om thuis jouw werkdag wat leuker te maken. Of je nu jazzy of classy bent, funky of dancy, JUSTIN kent wel een artiest of playlist waar je goed op kunt thuiswerken! Dus als je voorlopig nog wel even aan huis gekluisterd zit… Zet die headphones of speakers aan en laat je werkdag voorbij vliegen met deze heerlijke thuiswerk playlists!

1. Marcus Koch

Met stip op 1, Marcus Koch. Geschikt voor zóveel gelegenheden, maar ook een toppertje om je werkdag productief mee door te komen. Geen afleidende lyrics, chill tempo, maar toch een lekkere beat. Perfect gezelschap, maar niet te veel aanwezig. 😉 Gek genoeg nog geen 2.000 luisteraars per maand en maar 17 volgers op de Spotify playlist. Show this guy some love!

2. In search of sunrise

Iets meer energie nodig? Wist je dat Nederlands trots Tiësto tussen 1999 en 2008 maar liefst 7 trance mix albums heeft uitgebracht onder de naam In Search of Sunrise? 🎧 Allemaal compilatie cd’s met lange, niet te heftige trance nummers die allemaal in elkaar over gaan, zonder onderbrekingen. Een paar uur lang een constant tempo zonder al te veel de neiging te krijgen om te gaan dansen. Perfect voor als je een stapel werk af moet krijgen waar je niet te veel bij moet nadenken. Hieronder onze 3 favorieten:

3. De-Phazz

Niet zo van de beats? Breng dan wat sfeer in je woonkamer of thuiskantoor met De-Phazz. Lekker jazzy. 🎷 Uiterst geschikt voor tijdens het koken en avondeten, maar ook voor een productief dagje kan deze muziek absoluut geen kwaad! Check de link naar de Spotify playlist:

  • This is De-Phazz
  • Helemaal jouw ding? Zoek dan ook gewoon eens op ‘jazz’, genoeg pareltjes van playlists te vinden!

4. Piano

Liever wat minder afleiding? Of ben je gewoon van de klassieke instrumenten? Een playlist met piano muziek kan de concentratie ook erg goed doen. 🎹 Hier kunnen natuurlijk grote verschillen in zitten, maar wij geven je graag een paar tips waarmee je gefocust aan de slag kunt.

5. Lounge

Kan jij prima werken op muziek mét lyrics? Zet dan een lekkere lounge playlist op. Zo’n lekkere strandtent lijst met popnummers, remixes, deep house, heerlijk. Als je een tuin of balkon hebt kom je op deze manier alvast helemaal in de zomerstemming. Maak dan gelijk zo’n hippe Dalgona coffee voor jezelf in plaats van je gebruikelijke bakkie. Nadert het einde van de middag al? Dan kan je natuurlijk ook een co…eh mocktail maken, je bent nog wel aan het werk hè. 🍸 😉

OOK INTERESSANT