Commerciële jobs

Commerciële jobs

Ben jij geïnteresseerd in een commerciële – of customer service job? Heb jij de juiste skills in huis die nodig zijn voor de commerciële branche? Deze branche is ontzettend dynamisch en zal daarom nooit gaan vervelen. Met eindeloos veel functies en doorgroeimogelijkheden is een commerciële carrière een echte uitdaging. Aan welke commerciële jobs zou je dan bijvoorbeeld kunnen denken? Account executive, sales support medewerker, business consultant, etc. Er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Via JUSTIN kun jij aan de slag in een commerciële – of customer service functie. Wij helpen graag met de volgende stap in jouw carrière. Bij JUSTIN geloven we in een persoonlijke aanpak en veel betrokkenheid. Zo kunnen we samen jouw talenten optimaal benutten en jouw in een passende commerciële job plaatsen. Ben jij nieuwsgierig geworden hoe die commerciële jobs er dan uitzien? Kijk dan hieronder voor een aantal commerciële functies!

JUSTINS commerciële functies

Account executive

In deze functie heb je een verkopende en adviserende rol. Je begeleidt jouw klanten bij het aankopen van een product, beantwoordt eventuele vragen en je onderhoudt de relatie met ze. Daarnaast ben je ook continu bezig om nieuwe klanten te werven. Als account executive ben je verantwoordelijk voor jouw eigen klantenbestand. Vaak wordt er ook met targets gewerkt en ben je zelf verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces.

Sales support medewerker

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Daarnaar ondersteun jij ook jouw collega’s door middel van orderadministratie en de verwerking van offertes. Jij houdt te allen tijden overzicht over de bestellingen en signaleert vroegtijdig als er problemen en/of eventuele vragen zijn. Als spin in het web ben jij onmisbaar voor de verkoopafdeling.

Consultant

Als consultant geef je op een bepaald gebied advies aan je klanten. Dit kan verschillen van marketing, tot business, tot sales, tot aan ICT. Met behulp van jouw deskundigheid kun jij bedrijven en/of klanten inhoudelijk advies geven over bepaalde struikelblokken. Jij weet wat de wensen en behoeften van de klant zijn en geeft ze oplossingen.

Jouw commerciële carrière bij…

Denso
Ugoo
Groupe Renault
Marchon
Louis Reyners

Blijf aan kop, lees ons blog

Ben jij geschikt voor een commerciële functie?

Ben jij geschikt voor een commerciële functie?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en lijkt een commerciële functie jou wel wat? Weet jij alleen nog niet of jij geschikt bent voor de commerciële branche?

Waar denkt een goede accountmanager over na?

Waar denkt een accountmanager over na?

Zomaar een lijst met bedrijven die je elke week belt of waar je elke twee weken een kopje koffie drinkt? Zo werkt dat tegenwoordig niet meer! Hoe het dan wel werkt?

Acquisitie is leuk!

Acquisitie is leuk!

Is acquisitie echt leuk? Nou, je kan het in ieder geval leuk maken. De commerciële functies waarin relatiebeheer naar voren komt scoren vaak beter dan de functies die beginnen met koud, cold calling en new business genereren.