JUSTIN Recruitment
De beste vacatures in Amsterdam voor young professionals

Banen in Amsterdam

 

Wil je als young professional werken in Amsterdam? Kijk dan eens rond bij onze vacatures. Van marketing tot financieel en van IT tot HR: in allerlei populaire vakgebieden vind je bij ons de leukste jobs. Hoe we dat weten? We zijn zelf ook young professionals, dus we snappen precies wat jij wilt. Samen zorgen we dat jij straks helemaal op je plek zit.

 

 

Zo beland je bij een van onze banen in Amsterdam

 

Werk zoeken in Amsterdam is nog niet zo makkelijk. Wordt het Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Noord of ga je toch voor vacatures in de hele randstad? We begrijpen het als je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom helpen we je graag om je droombaan in of rond Amsterdam te vinden. We leren je dan eerst beter kennen tijdens een gesprek, om daarna een aantal mooie vacatures aan je voor te stellen. Heb je een klik met een van onze opdrachtgevers? Hoera, dan ga je aan de slag bij je splinternieuwe baan!

 

 

Aan het werk in Amsterdam

 

Nadat je je nieuwe baan in Amsterdam hebt binnengesleept, is de vraag: hoe gaat het verder? Bij JUSTIN kan je op verschillende manieren aan de slag. Bij de ene job zijn we alleen bemiddelaar. Dat betekent dat je direct bij het bedrijf een contract krijgt en dus daar in dienst bent. Bij de andere vacature gaat het om uitzenden of detacheren. In dat geval ben je in dienst bij JUSTIN. Goed nieuws: vaak willen opdrachtgevers je na een tijdje zelf een contract aanbieden. We bemiddelen namelijk vooral in vaste banen.

 

Sta je te springen om te werken in Amsterdam? Snuffel dan rond tussen onze vacatures!

 

 

Of laat ons voor je zoeken