Faq

Kandidaten

Wie is JUSTIN?

JUSTIN helpt jou om als young professional de uitdaging te vinden die jij zoekt. Wij doen dit in vijf functiegroepen; commercieel, financieel, marketing/communicatie, logistiek/supply chain en Hr/office management. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in één van deze werkvelden? Kijk snel even bij onze vacatures!

Voor wat voor bedrijven werkt JUSTIN?

Voor nationale en internationale bedrijven, mkb’ers en multinationals, formele- en informele organisaties en dan ook nog in verschillende sectoren. Een aantal van onze opdrachtgevers vind je op de homepage. Wat hebben deze bedrijven met elkaar gemeen? Ze zoeken allemaal Young Professionals.

Kan ik ook om advies vragen bij het maken van een CV?

Absoluut. Lees hier vooral ook ons blog over! Heb je echter nog vragen? Bel of mail ons.

Betaal ik voor jullie dienstverlening?

Nee. Onze opdrachtgevers betalen een vergoeding voor de bemiddeling tussen jou en hen.

Wat voor type contract krijg ik als ik via JUSTIN aan de slag ga?

Dat hangt er vanaf of je tijdelijk of voor langere tijd aan de slag gaat. Wij kunnen twee type contracten aanbieden, waar we je graag alles over vertellen in een persoonlijk gesprek.

Staan alle openstaande vacatures op de site van JUSTIN?

Alle open vacatures staan op de site. Heb je gisteren een vacature gezien die er vandaag niet meer op staat? Bel voor de zekerheid even! Wij kennen onze opdrachtgevers goed en leren jou ook graag kennen. Misschien is er wel een link, kunnen we je onder de aandacht brengen en creëert een van onze relaties zo de perfecte functie voor jou! 

Vind je de functies bij JUSTIN niet passend? Kijk dan eens op www.antennagroep.nl. Hier vind je nog meer vacatures, en misschien ook wel die ene waar jij naar op zoek bent!

Werkgevers

Wie is JUSTIN?

Een young professional die een nieuwe uitdaging zoekt in het werkveld, commercieel, financieel, marketing/communicatie, logistiek/supply chain of Hr/office management. Dit kan een kandidaat zijn die net een opleiding op MBO+, HBO of WO niveau heeft afgerond of een aantal jaar werkervaring heeft.

Richten jullie je alleen op young professionals?

JUSTIN richt zich specifiek op young professionals. Waarom? Omdat wij dit zelf ook zijn en geloven dat een young professional ook de beste young professional gaat vinden.

Bent u echter op zoek naar kandidaten met meer werkervaring, of ervaring in een andere sector? Neem eens contact op met Antenna, net als JUSTIN recruitment onderdeel van de Antennagroep. Antenna bemiddelt ook in andere sectoren en werft personeel van alle leeftijden. Kijk op www.antennagroep.nl voor meer informatie.

Wat zijn de verschillen tussen werving & selectie, payroll, uitzenden en detacheren?

Via werving & selectie werven wij de kandidaat en verzorgen de sollicitatieprocedure. Wanneer u en de kandidaat beiden enthousiast zijn, stappen wij er tussenuit en bied u de kandidaat direct zelf een contract aan.

Met payroll heeft u zelf al een kandidaat gevonden. Wij nemen alle contract- en salarisadministratie uit handen. Meer info? Bel ons even!

Bij uitzenden en detacheren werven wij de juiste young professional en nemen wij deze in dienst. Wij dragen de werkgeversrisico’s en u blijft flexibel. Samen met u bespreken wij hoe lang u deze kandidaat via JUSTIN recruitment wilt laten werken en of u de kandidaat over wilt nemen of niet.  

Hoe zorgt JUSTIN ervoor dat ik de juiste kandidaten aan tafel krijg?

Dat doen we op verschillende manieren. Wij zijn constant bezig met het up to date houden van ons netwerk. Wanneer u een aanvraag bij ons uitzet controleren wij dit netwerk direct op passende kandidaten. Daarnaast zetten wij een recruitment campagne op via verschillende job-boards en social media kanalen.

Ook gaan onze recruiters actief aan de slag met uw vacature. Wij benaderen elke kandidaat die passend kan zijn; je weet immers nooit of ze openstaan voor een nieuwe uitdaging bij uw bedrijf toch?  

Ik ben zzp'er / freelancer en wil mijn contractadministratie uitbesteden. Kan dit bij jullie?

Dat kan! We snappen dat je ontzorgt wil worden als zelfstandig ondernemer. Je bent de hele dag aan jouw opdracht bezig, dan wil je in de avond uren niet meer aan jouw administratie hoeven denken. JUSTIN doet dit voor jou en zorgt dat jij de juiste contracten hebt die voldoen volgens de wet DBA.