Financiële jobs

Financiële jobs

Wil jij graag werken in een financiële job? Daar kan JUSTIN jou bij helpen! Met 25 jaar ervaring en kennis, helpen wij elke dag nog steeds vol passie werkzoekenden bij het vinden van hun droombaan.

De financiële diensteverlening is een van de sectoren waarin JUSTIN actief is. Zo kun jij bijvoorbeeld komen te werken in één van de volgende financiële banen: financieel medewerker, assistent accountant, administrateur, etc.

Hierbij leggen wij de focus op persoonlijkheid en betrokkenheid. Dat vinden wij belangrijke factoren bij het vinden van jouw job. Daarom gaan we eerst graag een (telefonisch) gesprekje met jou aan om elkaar te leren kennen. Uiteraard doen we dit ook altijd bij onze opdrachtgevers. Doordat we alle bedrijven goed kennen, jouw ambities en competenties weten, kunnen wij tot een perfecte match komen!

JUSTINs financiële functies

Financieel medewerker

De boekhouding heeft er nog nooit zo strak uitgezien door jouw accuraatheid en analytisch inzicht. Met jouw communicatieve vaardigheden kun jij mooi deze cijfers in Jip en Janneke taal uitleggen aan jouw collega’s. Zo zijn zij ook mooi op de hoogte van de financiële stand van zaken. Daarnaast zijn jouw integriteit en loyaliteit zeer belangrijke eigenschappen voor jouw functie als financieel medewerker.

Administrateur

Kun jij er met jouw cijfermatige inzicht voor zorgen dat de administratie tot in de puntjes in orde is? Met jouw gevoel voor accuratesse bereken en controleer jij belangrijke data en berekeningen. Dit doe jij met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en integriteit. Vervolgens voer jij met jouw computervaardigheden deze data in het boekhoudkundige software. Hoe ga jij dit met jouw inzicht en skills vertalen naar een overzichtelijke rapportage?

Assistent accountant

Met jouw sociale skills en inlevingsvermogen is het geen probleem om een bedrijf of instelling te vertellen of ze er financieel wel of niet goed voor staan. Kun jij met jouw inzicht en overzichtelijke manier van werken meerdere klanten helpen met financiële vraagstukken? Zo wordt jouw vermogen om onder tijdsdruk te werken optimaal benut! Daarnaast ben jij actief betrokken bij de organisatie en heb jij integriteit hoog in het vaandel staan.

Commercieel talent

Jouw carrière bij…

Nissan
Groupe Renault
Eichholtz
Marchon
Louis Reyners

Blijf aan kop, lees ons blog

Hoe word ik belangrijk in Finance?

Finance; Hoe word ik belangrijk?

Voor recruiters is het leuk om financiële kandidaten te werven. Young professionals binnen de finance zijn (bijna) altijd ambitieus, met de wil om snel stappen te maken. Wil je carrière maken? Houd dan deze tips en tricks in je achterhoofd.

8 meest gestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek

De 8 meest gestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek

Heb jij binnenkort een sollicitatiegesprek? Dan zou het fijn zijn als je weet welke vragen je allemaal kunt verwachten. Helaas kun je nooit van te voren weten wat voor vragen er worden gesteld. Maar je kunt jezelf wel alvast op de algemene vragen voorbereiden.

Hoe kun jij jouw cv en LinkedIn pimpen?

Hoe kun jij jouw cv en LinkedIn pimpen?

In (economisch) onzekere tijden kan het soms de vraag zijn of jij jouw baan wel blijft behouden. Ook kan het natuurlijk zijn dat jij gewoon op zoek naar bent naar een nieuwe uitdaging. Ben jij jouw baan verloren of juist op zoek naar nieuw werk?