HR Diensten

HR diensten

JUSTIN voor werkgevers

Op zoek naar een young professional voor uw bedrijf in de omgeving van Amsterdam of Rotterdam? Die kennen wij! JUSTIN recruitment, onderdeel van Antenna, kent, spreekt en stelt u voor aan de beste talenten die in de bloei van hun carrière staan!

JUSTIN stelt in goed overleg met u een profiel op en start direct een uitgebreide werving. Wanneer het juiste talent nog niet in ons netwerk zit gaan onze recruiters actief naar hem of haar op zoek. Onze online kanalen zorgen ervoor dat uw vacature gevonden wordt door het toptalent waar u naar op zoek bent. JUSTIN specialiseert zich in office functies in de volgende werkvelden:

Commercieel

Financieel

Marketing

HR

Supply chain

ICT

Bij JUSTIN zijn we gespecialiseerd in alle vormen van personeelsbemiddeling. U kunt bij ons terecht voor werving & selectie opdrachten, maar ook voor uitzenden/detacheren of payroll. Dus heeft u behoefte aan HR consultancy of ondersteuning? Of simpelweg personeel nodig? Onderaan deze pagina vindt u een volledig overzicht van al onze diensten.

Iets voor u?

Wilt u meer informatie óf wilt u gelijk weten wat wij voor u kunnen doen? Bel of mail ons gerust! Óf vul onderstaand formulier in en u hoort snel van ons.


Al onze diensten

Benieuwd op welke manieren wij aan uw personeelswensen kunnen voldoen? Hieronder vindt u alle informatie over onze diensten!

WERVING & SELECTIE

Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

DETACHEREN & UITZENDEN

Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

PAYROLL

Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

VERLONEN VAN ZZP’ERS EN FREELANCERS

Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

VERLONEN VAN STAGIAIRES

Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

TALENTEN

Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!