Detacheren & uitzenden

Detacheren en uitzenden via JUSTIN

Bent u op zoek naar een young professional én flexibiliteit? Dat kan met detacheren of uitzenden via JUSTIN. Hiermee werven wij niet alleen uw nieuwe medewerker, maar nemen ook nog eens alle administratie uit handen. Dit kan voor één week, een aantal maanden of zelfs een paar jaar! Dus, kan uw bedrijf in de omgeving Amsterdam of Rotterdam wel wat flexibele versterking gebruiken? JUSTIN helpt u daarbij!

Afhankelijk van uw wensen wordt er gebruik gemaakt van een detacherings- of uitzendcontract. Vindt u het prettig om maximale flexibiliteit te bewaren of heeft u te maken met seizoensdrukte of een zwangerschapsverlof?  Laat het ons weten!

JUSTIN is gedurende de looptijd van het contract de juridisch werkgever. U loopt dus geen risico’s bij arbeidsongeschiktheid of loondoorbetaling bij vakanties.

Meer informatie of direct een offerte opvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

WERVING & SELECTIE

Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

DETACHEREN & UITZENDEN

Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

PAYROLL

Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

VERLONEN VAN ZZP’ERS EN FREELANCERS

Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

VERLONEN VAN STAGIAIRES

Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

TALENTEN

Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!