Uitbetalen van stagiaires

SALARISADMINISTRATIE EN UITBETALEN VAN STAGIAIRES via JUSTIN

JUSTIN verzorgt ook de salarisadministratie voor uw aankomende Young Professionals. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt en een vergoeding aanbiedt, hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit? En hoe zit het eigenlijk met de loonheffingskorting en loonbelasting? Neem contact met ons op en wij vertellen u hier alles over!

Voor uw stagiaires verzorgt JUSTIN een complete salarisadministratie, met bijbehorende loonstroken en jaaropgave.

Goed om te weten:

  • Een stage bestaat om te leren. Wanneer een stagiair echt fulltime werkt en een meerwaarde voor het bedrijf is, en daar ook naar betaald krijgt, kan een stage gaan lijken op een arbeidsovereenkomst.
  • Een stagevergoeding is niet verplicht. Een onkostenvergoeding (bijv. reiskosten) wordt niet gezien als loon.
  • Heeft u een stageovereenkomst afgesloten en een stagiair is ziek of heeft vrij genomen? Dan is het niet standaard dat de afgesproken stagevergoeding ook wordt doorbetaalt, behalve wanneer dit in de overeenkomst is opgenomen.
  • Een stagecontract is geen arbeidscontract. Wel heeft u als werkgever met bepaalde zaken uit een arbeidsovereenkomst te maken; denk hierbij aan het zorgen voor een veilige werkomgeving, de arbeidsomstandighedenwet en de arbeidstijdenwet.

Meer informatie of direct een offerte opvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

WERVING & SELECTIE

Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

DETACHEREN & UITZENDEN

Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

PAYROLL

Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

VERLONEN VAN ZZP’ERS EN FREELANCERS

Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

VERLONEN VAN STAGIAIRES

Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

TALENTEN

Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!