Werving & selectie Rotterdam

Werving en selectie Rotterdam

U heeft een bedrijf in Rotterdam en bent op zoek naar personeel. Dit kan een lang en ingewikkeld proces zijn. En dan komt JUSTIN om de hoek kijken! Wij hebben jarenlange ervaring in personeelsbemiddeling en helpen u graag aan goede nieuwe collega’s!

Werven via JUSTIN…

De werving & selectie van uw kandidaten uitbesteden aan JUSTIN heeft daarom zo zijn voordelen. Welke dat zijn?

 • Een persoonlijke aanpak
 • Kandidaten die écht bij uw organisatie passen
 • Wij werken op basis van no cure, no pay
 • Scherpe werving & selectie fee met een goede garantieregeling
 • Voor én door young professionals!

Iets voor u?

Heeft u vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Wij helpen u graag verder!

In de praktijk…

Uiteraard kijkt JUSTIN of een kandidaat young professional de juiste opleiding heeft gedaan en of hij of zij passende werkervaring heeft. Maar net zo belangrijk is het dat deze persoon goed bij uw organisatie past. Past iemands persoonlijkheid bij uw bedrijfscultuur? Hebben jullie dezelfde visie en ambities? Wij zorgen dat we potentiële kandidaten goed kennen voordat wij hen aan u voorstellen. Alleen zo kunnen wij de perfecte match maken!

Onze vakgebieden

JUSTIN is gespecialiseerd in office functies in onderstaande vakgebieden. Zoekt u personeel in een andere functiegroep? Niet getreurd! Met ons moederbedrijf Antenna werven wij ook personeel in andere functiegroepen.

Commercieel

Financieel

Marketing

Supply chain

Onze talenten werken onder andere bij…

Antenna
Zuiver
Nissan
Barentz
Denso

Onze werkwijze

Wij stellen samen met u een functieprofiel op, bespreken waar uw nieuwe medewerker aan moet voldoen en staan ten slotte stil bij wat uw bedrijf aantrekkelijk maakt voor young professionals. Vervolgens start JUSTIN de zoektocht naar uw nieuwe collega. Onze recruiters gaan actief op zoek naar potentieel talent in de omgeving Rotterdam, en aan de marketing zijde wordt een efficiënte online campagnes gestart om te zorgen dat geschikt talent uw vacature ook kan vinden. Kandidaten die geschikt zijn voor de functie nodigen wij altijd uit voor een persoonlijk gesprek, zodat we een goed beeld krijgen van iemands persoonlijkheid, werkverleden en toekomstige ambities. Zijn zowel wij als de kandidaat enthousiast? Dan winnen wij nog even een referentie in bij een vorige werkgever en stellen wij de kandidaat aan u voor. U krijgt uiteraard het CV, maar we leggen ook uit waarom wij vinden dat de kandidaat geschikt is voor de functie en waarom hij/zij zo goed bij uw organisatie past.

U kiest nu zelf wie u wel en niet wilt uitnodigen op gesprek, voert zelf sollicitatiegesprekken met de kandidaten en biedt de kandidaat ook zelf een contract aan. JUSTIN werkt op basis van no cure, no pay. Pas bij een succesvolle bemiddeling brengt JUSTIN een vooraf afgesproken, scherpe fee in rekening. En natuurlijk hoort hier ook een goede garantieregeling bij. Dat is werving & selectie van JUSTIN.

Ook werven via JUSTIN?

Heeft u een bedrijf in de regio Rotterdam en klinkt dit als muziek in de oren? Als u meer informatie nodig heeft of direct een offerte wilt opvragen, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Al onze diensten

  Werving en selectie

  Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

  Detacheren en uitzenden

  Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

  Payroll

  Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

  Zzp’ers en freelancers

  Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

  Verlonen van stagiaires

  Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

  JUSTINs talenten

  Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!