Werving & selectie

Werving & Selectie via JUSTIN

U bent op zoek naar personeel maar heeft niet voldoende middelen om snel aan goede mensen te komen. Laat dit nou net zijn waar wij goed in zijn. JUSTIN helpt u maar al te graag in contact te komen met talenten die geschikt zijn voor de job, maar ook passen binnen uw bedrijf. Het werving- & selectieproces uitbesteden aan JUSTIN? Wij vertellen graag waarom!

✅ Zeer persoonlijke aanpak

✅ Alleen kandidaten die goed bij uw organisatie passen

✅ No cure, no pay

✅ Scherpe werving & selectie fee met een goede garantieregeling

✅ Voor én door young professionals!

Wij werven…

JUSTIN is een werving en selectiebureau gespecialiseerd in personeel voor office functies, en dan voornamelijk in onderstaande functiegroepen. Dus bent u op zoek naar versterking voor uw team? Grote kans dat JUSTIN hem of haar voor u kan vinden!

Commercieel

Financieel

Marketing

HR

Supply chain

ICT

In de praktijk…

Personeel werven. Wij houden dit graag simpel en persoonlijk. Ons werving & selectie proces is eigenlijk samen te vatten in onderstaande 4 stappen. Druk vooral even op het plusje voor wat extra uitleg! Gedurende het hele proces kunt u ons natuurlijk altijd bellen, mailen of appen als er vragen zijn, maar uiteraard houden wij u op de hoogte van de voortgang.

Kennismaken

Wij vinden het belangrijk u goed te leren kennen zodat we écht passende kandidaten aan u voor kunnen stellen.

De vacature

We schrijven een vacature waar het talent dat u zoekt blij van wordt!

Werving

Wij vinden geschikte kandidaten (of zij vinden ons) en wij stellen hen aan u voor.

Gefeliciteerd!

Kies met wie u in gesprek gaat en verwelkom zelf uw nieuwe collega!

Iets voor u?

Wilt u meer informatie óf wilt u gelijk weten wat wij voor u kunnen doen? Bel of mail ons gerust! Óf vul onderstaand formulier in en u hoort snel van ons.


Hoe werkt JUSTIN als werving en selectiebureau?

Werkervaring en opleiding zijn belangrijke criteria  bij de selectie van young professionals voor uw bedrijf. Daarnaast is het minstens zo belangrijk dat een kandidaat binnen uw bedrijfscultuur past. U heeft een visie en specifieke wensen en dit moet u herkennen in de ambities van uw potentiële werknemer! Heeft u een bedrijf in de omgeving Amsterdam of Rotterdam? Dan helpt JUSTIN u graag bij de werving & selectie van uw kandidaten!

Samen met u stellen wij een functieprofiel op, we bespreken waar uw toekomstige young professional aan moet voldoen en wat uw bedrijf voor een kandidaat interessant maakt. Vervolgens nemen wij u de werving- en selectieprocedure uit handen. Onze recruiters gaan actief aan de slag met de zoektocht naar de juiste young professional en er wordt een online marketing campagne gestart om nieuwe talenten binnen te halen. Op ons kantoor in Amsterdam hebben wij een kennismakingsgesprek met potentieel geschikte kandidaten. We gaan uitgebreid in op de functie en uw bedrijf, maar ook op het verleden, heden en de toekomstplannen van de kandidaat. Na het inwinnen van positieve referenties, sturen wij u van de meest geschikte kandidaat een uitgebreid voorstel. Hierin staat duidelijk omschreven waarom wij van JUSTIN juist déze young professional geschikt vinden voor uw vacature!

Bent u na meerdere gesprekken met onze young professional zo positief dat u hem of haar graag in uw team verwelkomt? Dan biedt u de kandidaat een arbeidsovereenkomst aan. JUSTIN zal u een vooraf overeengekomen scherpe fee in rekening brengen bij een succesvolle bemiddeling. Wij werken dus op basis van no cure no pay en met een goede garantieregeling. Dat is JUSTIN werving & selectie.

Al onze diensten

JUSTIN is niet alleen sterk als werving & selectie bureau. Ook voor flexibelere vormen van personeelsbemiddeling, zoals uitzenden en payroll, staan we voor u klaar. Hieronder vindt u een overzicht van alles dat JUSTIN voor uw bedrijf in omgeving Rotterdam kan betekenen.

WERVING & SELECTIE

Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

DETACHEREN & UITZENDEN

Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

PAYROLL

Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

ZZP’ERS EN FREELANCERS

Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

VERLONEN VAN STAGIAIRES

Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

TALENTEN

Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!