Werving & selectie

Werving & Selectie via JUSTIN

Het werving- & selectieproces uitbesteden aan JUSTIN? Wij vertellen graag waarom!

  • Zeer persoonlijke aanpak
  • Alleen kandidaten die goed bij uw organisatie passen
  • No cure, no pay
  • Scherpe werving & selectie fee met een goede garantieregeling
  • Voor én door young professionals!

 

Werkervaring en opleiding zijn belangrijke criteria  bij de selectie van young professionals voor uw bedrijf. Daarnaast is het minstens zo belangrijk dat een kandidaat binnen uw bedrijfscultuur past. U heeft een visie en specifieke wensen en dit moet u herkennen in de ambities van uw potentiële werknemer! Heeft u een bedrijf in de omgeving Amsterdam of Rotterdam? Dan helpt JUSTIN u graag bij de werving & selectie van uw kandidaten!

Samen met u stellen wij een functieprofiel op, we bespreken waar uw toekomstige young professional aan moet voldoen en wat uw bedrijf voor een kandidaat interessant maakt. Vervolgens nemen wij u de werving- en selectieprocedure uit handen. Onze recruiters gaan actief aan de slag met de zoektocht naar de juiste young professional en er wordt een online campagne gestart om nieuwe talenten binnen te halen. Op ons kantoor in Amsterdam hebben wij een kennismakingsgesprek met potentieel geschikte kandidaten. We gaan uitgebreid in op de functie en uw bedrijf, maar ook op het verleden, heden en de toekomstplannen van de kandidaat. Na het inwinnen van positieve referenties, sturen wij u van de meest geschikte kandidaat een uitgebreid voorstel. Hierin staat duidelijk omschreven waarom wij van JUSTIN juist déze young professional geschikt vinden voor uw vacature!

Bent u na meerdere gesprekken met onze young professional zo positief dat u hem of haar graag in uw team verwelkomt? Dan biedt u de kandidaat een arbeidsovereenkomst aan. JUSTIN zal u een vooraf overeengekomen scherpe fee in rekening brengen bij een succesvolle bemiddeling. Wij werken dus op basis van no cure no pay en met een goede garantieregeling. Dat is JUSTIN werving & selectie.

Meer informatie of direct een offerte opvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

WERVING & SELECTIE

Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

DETACHEREN & UITZENDEN

Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

PAYROLL

Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

ZZP’ERS EN FREELANCERS

Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

VERLONEN VAN STAGIAIRES

Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

TALENTEN

Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!