ZZP’ers en Freelancers

ZZP’ERS EN FREELANCERS via JUSTIN

Je bent zelfstandig, gewild en je kan de hoeveelheid opdrachten bijna niet meer aan. Waar zit je dan sowieso niet op te wachten; op al die administratie! Tel daarbij alle veranderingen rondom de wet DBA op en je komt al snel tot de conclusie dat je JUSTIN moet bellen.

JUSTIN zorgt ervoor dat jij je alleen maar hoeft te richten op jouw core-business. Heb jij een KVK-nummer? Dan blijf jij zelfstandig, maar regelen wij de facturatie en het debiteurenbeheer.

Heb je behoefte aan meer zekerheid? Wil je bijvoorbeeld verzekerd zijn voor arbeidsongeschiktheid of werkloosheid, of wil je dat ook jouw afdrachten en salarisuitbetaling voor je wordt geregeld? Kijk dan eens op onze payrollpagina. Wanneer je al een nieuwe werkgever hebt gevonden, kan JUSTIN optreden als juridisch werkgever.

Meer informatie of direct een offerte opvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

WERVING & SELECTIE

Wij nemen alle wervingsactiviteiten uit handen en u biedt de kandidaat direct een contract aan. Dit op basis van no cure-no pay en een goede garantiestelling.

DETACHEREN & UITZENDEN

Op zoek naar young professionals en flexibiliteit? Wij werven voor u niet alleen de juiste kandidaat, maar nemen ook nog eens de salarisadministratie op ons!

PAYROLL

Oke, u bent ons voor! U heeft de juiste kandidaat al gevonden, maar wilt de salarisadministratie uitbesteden? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

VERLONEN VAN ZZP’ERS EN FREELANCERS

Young professional en volledig zelfstandig? Maar zit je niet te wachten op lange avonden facturen sturen en administratie; bel ons!

VERLONEN VAN STAGIAIRES

Ook voor uw stagiaires verzorgen wij de administratie. Wanneer u een stagiaire in dienst neemt hoeft u bepaalde premies niet af te dragen. Maar welke zijn dit?

TALENTEN

Benieuwd naar het talent van JUSTIN? Op onze talentenpagina krijgt u een indruk van de eigenschappen van een echte JUSTIN!