HR jobs

HR jobs

De HR branche is een ontzettend dynamische branche. Zo zul jij dan ook iedere dag voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Daarnaast is de arbeidsmarkt constant in beweging. Eén ding is dus zeker, saai zal jouw HR job zeker niet zijn. Bij HR jobs zou je onder andere kunnen denken aan: HR manager, P&O manager en HR medewerker. Zie jij het wel zitten om in de HR branche te werken?

JUSTIN helpt jou graag bij het vinden van die ideale HR job! Wij vinden het belangrijk dat jij op een toffe plek terecht komt waar jij het naar je zin hebt. Daarom gaan we graag eerst een gesprek met jou aan om over jouw ambities en cv te praten. Uiteraard kennen wij onze opdrachtgevers ook goed, zodat wij jou kunnen matchen met een passend bedrijf. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de HR jobs waarin jij zou kunnen komen te werken? Check dan hieronder een aantal van die functies!

JUSTINs HR functies

HR manager

Dankzij jouw eindeloze kennis van de branche, kun jij alle wet- en regelgeving en procedures netjes afhandelen. Met behulp van jouw sociale skills en integriteit bemiddel jij tussen meerdere partijen en diverse niveaus om iedereen tevreden te houden. Deze eigenschappen worden door onze opdrachtgevers erg op prijs gesteld! Net als het strategische inzicht die jij hebt, die ervoor zorgt dat het personeelsbeleid perfect aansluit bij de strategische besluitvorming.

P&O manager

Jouw analytische vermogen zorgt ervoor dat jij eventuele trends en problemen opspoort binnen het bedrijf en hier vervolgens een oplossing voor zoekt. En met behulp van jouw strategische inzicht optimaliseer en verbeter jij het personeelsbeleid. Kun jij met jouw sociale en communicatie vaardigheden zorgdragen voor alle aspecten van de in-, uit- en doorstroom van personeel? Deze eigenschappen zorgen ervoor dat jij makkelijk met mensen kunt omgaan en ze graag naar jou luisteren!

HR medewerker

Kun jij door jouw geordende manier van werken en scherpe analytische vaardigheden ervoor zorgen dat de personeelsbestanden en werknemersdossiers tiptop in orde zijn? Om vervolgens met jouw accuratesse en nauwkeurigheid rapporten te maken van deze bestanden? Met jouw sociale skills kun jij de gehele werving en selectie procedures oppakken! Jouw zelfstandige en ondernemende houding worden hierbij zeer op prijs gesteld.

Jouw carrière bij…

Nissan
Eichholtz
Marchon
Zuiver

Blijf aan kop, lees ons blog

Word een ouderwetse hr manager

Word een ouderwetse HR manager

Je wilt HR-manager worden omdat je het leuk vindt om met mensen te werken en snapt wat personeel voor een bedrijf kan betekenen. Personeel is de levensader van het bedrijf, dus dit moet goed gemanaged worden.

8 meest gestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek

De 8 meest gestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek

Heb jij binnenkort een sollicitatiegesprek? Dan zou het fijn zijn als je weet welke vragen je allemaal kunt verwachten. Helaas kun je nooit van te voren weten wat voor vragen er worden gesteld.

Wat zijn de juiste leiderschapskwaliteiten?

Wat zijn de juiste leiderschapskwaliteiten?

De zakenwereld kan zo snel veranderen, dat u als leider in staat moet zijn om spoedig beslissingen te nemen. Dit is één van de belangrijkste leiderschapskwaliteiten. Welke kwaliteiten zijn er nog meer nodig om uw team te inspireren en het beste uit zichzelf te halen?