JUSTINS filosofie

Justins filosofie

Wij zijn JUSTIN, jij bent JUSTIN. Starters en young professionals die hun carrière een boost willen geven. Ons team zet zich dagelijks in om de beste talenten op de leukste functies bij de mooiste werkgevers te plaatsen.

Persoonlijke aanpak

Dit doen we niet door grote hoeveelheden CV’s met vacatures te matchen, maar door een persoonlijke aanpak. We kennen jou, je drijfveren en je wensen op het gebied van werk omdat we je persoonlijk hebben gesproken. We kennen ook de bedrijven en hun bedrijfscultuur, omdat we hier op bezoek zijn geweest. Feilloos voelen we aan of jij als kandidaat goed past in een organisatie.

Eenvoud

Werk zoeken is vaak een baan op zich en kan erg frustrerend zijn. Bij JUSTIN maken we dit zo eenvoudig mogelijk en zijn we elke dag bezig dit proces nog verder te verbeteren.

  • Jouw ideale vacature vind je snel en eenvoudig, als deze al niet vanzelf naar je toe is gekomen.
  • Of je nu thuis achter je laptop zit, op de bank met je tablet of in de trein met je mobiel, inschrijven, solliciteren en met ons in contact zijn is altijd een fluitje van een cent.
  • Het sollicitatieproces kent ook geen verrassingen. We houden je van alles op de hoogte en doen dit op jouw manier. Bellen, mailen, whatsappen, skypen, wat jij prettig vindt.