Werken via JUSTIN

Zo werkt het

Heb je een vacature gevonden die jou aanspreekt? Of heb je je ingeschreven en hebben wij iets passends voor je gevonden? Dan gaan we als volgt te werk:

Gesprek bij ons op kantoor

We pakken koffie of thee, bespreken jouw CV, droombaan en wat je graag terug ziet komen bij een nieuwe werkgever. Daarna natuurlijk de vacature waar je voor in aanmerking komt. Passen de functie en het bedrijf bij jouw wensen en ambities?

Nog steeds enthousiast?

Dan winnen wij een referentie in bij een vorige werkgever of stagebedrijf.

Wij stellen jou voor

Is de referentie ook positief? Dan sturen wij een voorstel naar het bedrijf met daarin jouw CV en onze persoonlijke aanbeveling.

Op gesprek

Nu moet jij het doen! Zet je beste beentje voor en laat zien waarom jij de nieuwe aanwinst van het bedrijf moet zijn. Nog nooit op sollicitatiegesprek geweest? Lees ons blog met tips!

Aan de slag

Via JUSTIN kan je op verschillende manieren bij een nieuwe werkgever aan de slag. Hier vertellen we je graag meer over.

Werving & selectie

Nadat je de sollicitatieprocedure hebt doorlopen, biedt het bedrijf jou direct een contract aan. JUSTIN heeft alleen als bemiddelaar opgetreden tijdens de introductie en het sollicitatieproces, het is aan jou en het bedrijf om er samen uit te komen.

Detacheren/uitzenden

Jij bent enthousiast, het bedrijf is enthousiast en jullie gaan met elkaar in zee! Via een uitzend- of detacheringscontract ga je eerst via JUSTIN aan de slag. Dit kan voor een tijdelijke opdracht, maar een opdrachtgever kan ook de intentie hebben om jou over te nemen. JUSTIN bemiddelt grotendeels in vaste banen. Het voordeel van een eerste contract via JUSTIN is dat het jou flexibiliteit en vrijheid biedt.

Payroll

JUSTIN kan jou een payroll contract aanbieden wanneer jouw werkgever aan ons vraagt de salarisadministratie over te nemen. Voor jou verandert er niets. Je blijft bij hetzelfde bedrijf werken, maar wij regelen alles rondom contracten en salarissen. Je hebt nog steeds recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden en regelingen. Heb je hier toch vragen over, bel ons even!

Merken waarvoor je kan werken

Barentz
Antenna
Benify
Denso
Ugoo
Otwee ICT
Smit & Dorlas
Aramex
Nissan
Groupe Renault
Eichholtz
Marchon
ACS
Zuiver
Louis Reyners