Werken via JUSTIN

Zo werkt het

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het werken via een werving & selectiebureau. Heb je een vacature gevonden die jou aanspreekt? Of heb je je ingeschreven en hebben wij iets passends voor jou gevonden? Dan gaan we als volgt te werk:

1

Gesprek bij ons op kantoor

We drinken een kopje koffie of thee, bespreken jouw CV en wat je graag terug ziet komen bij een volgende werkgever. Daarna bespreken we de vacature en het bedrijf waar deze open staat.

2

Nog steeds enthousiast?

Leuk! Wij en onze opdrachtgevers vinden het altijd prettig om even kort een referentie over jou in te winnen bij een vorige werkgever of stagebedrijf.

3

Wij stellen jou voor

Is de referentie ook positief? Dan stellen wij jou voor aan het bedrijf waar de vacature open staat. We sturen een voorstel met daarin jouw CV en onze persoonlijke aanbeveling.

4

Op gesprek

Het bedrijf ook enthouasiast? Dan ben jij aan zet! Zet je beste beentje voor en laat zien waarom jij de nieuwe aanwinst van het bedrijf moet zijn. Sollicitatietips nodig? Lees ons blog!

Aan de slag

Via JUSTIN kan je op verschillende manieren bij een nieuwe werkgever aan de slag. Het grote verschil zit hem in wie jouw juridisch werkgever is. We leggen hieronder even de verschillende mogelijkheden uit.

Werving & selectie

Nadat je de sollicitatieprocedure hebt doorlopen, biedt het bedrijf jou direct een contract aan. JUSTIN heeft alleen als bemiddelaar opgetreden tijdens de introductie en het sollicitatieproces, het is aan jou en het bedrijf om er samen uit te komen.

Detacheren/uitzenden

Met een uitzend- of detacheringscontract ga je via JUSTIN aan de slag. Dit kan een tijdelijke opdracht zijn, maar opdrachtgevers hebben vaak wel de intentie om jou op den duur zelf een contract aan te bieden. JUSTIN bemiddelt namelijk vooral in vaste banen.

Payroll

Het kan gebeuren dat jij al een baan hebt gevonden en dat jouw werkgever de salarisadministratie aan ons uitbesteed. In dat geval krijg je bij ons een payroll contract. Voor jou verandert er niets aan de arbeidsvoorwaarden waar je al recht op had.

Merken waar je voor kan werken

JUSTIN werkt voor bedrijven van groot tot klein en in allerlei sectoren. Hieronder een paar voorbeelden!

Ugoo
Aramex
Marchon
Louis Reyners
Eichholtz

Onze vakgebieden

Commercieel

Financieel

Marketing

Supply chain

Vandaag jouw droombaan scoren?