JUSTIN Recruitment
SCHOOL OF MANAGEMENT INNOVATION

School of Management Innovation

School of Management Innovation (SMI) is een Amsterdams trainingsbureau waar je als organisatie, manager en/of team leert hoe je innovatieve producten en diensten ontwikkelt en in de markt zet.

Arbeidsmarkt

Met een training aan SMI speel je in op de innovatie-wens van een groeiend aantal bedrijven en vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt als o.a. innovatie manager, intrapreneur, verandermanager, organisatieadviseur, strategie consultant, interim-manager, R&D-manager, HR-manager, marketeer, designer, etc.

Trainingen

Bekijk op onze website het volledige trainingsaanbod of schrijf je direct in via onderstaande links. Vul op het inschrijfformulier de kortingscode ‘JUSTIN’ in en ontvang 10% korting.

Agile & Lean 
Verbeter bedrijfsprestaties door projecten op een Agile manier aan te pakken en processen met behulp van de Lean filosofie te optimaliseren.

Agile, Scrum & Kanban
Leer hoe je aan de hand van de Agile raamwerken Scrum en Kanban efficiënter producten en diensten ontwikkelt en meer waarde voor de klant creëert.

Business Model Innovation
Leer hoe je bedrijven laat groeien en business modellen innoveert aan de hand van de ‘Business Model Canvas’ en de ‘Value Proposition Canvas’.

Design Thinking
Design Thinking is een methode om op basis van design principes innovatieve oplossingen te creëren voor complexe problemen. In deze tweedaagse training leer je hoe Design Thinking werkt.

Zelfsturing & Innovation Excellence
Leer en ervaar hoe zelfsturing-raamwerken je kunnen helpen bij de implementatie en optimalisatie van innovatieprocessen binnen je organisatie.

Certificering

Na het succesvol afronden van een training ontvang je een officieel certificaat van School of Management Innovation.

Opleidingsadvies nodig?

Neem contact met ons op en laat een van onze opleidingsadviseurs je helpen met het uitkiezen van een training die het beste past bij jouw situatie.
E: info@smi.education
T: +31202442327
W: https://smi.education