Supply chain jobs

Supply chain jobs

De supply chain branche is een branche waar iedereen elke dag wel mee te maken heeft. Hierin draait het namelijk vooral om de planning en communicatie rondom de goederenstroom. Deze branche is voortdurend in ontwikkeling, waardoor elke dag weer een uitdaging is. Wil jij werken in één van de leukste sectoren? Ga dan aan de slag met één van de volgende supply chain jobs: supply chain planner, logistiek manager, inkoper, etc.

JUSTIN helpt jou als starter of young professional graag aan de volgende stap in jouw carrière. Wij geloven in een persoonlijk aanpak, zodat wij optimaal jouw capaciteiten kunnen benutten. Daarnaast kennen wij alle opdrachtgevers persoonlijk waar wij mee werken. Op deze manier kunnen wij jou zo goed mogelijk matchen aan een opdrachtgever. Wil jij een stapje verder in jouw carrière en ben jij geïnteresseerd in een job in de supply chain branche? Kijk dan gauw hieronder voor een aantal supply chain jobs.

Banen in de supply chain

Supply chain planner

Een functie waarin je als planner in hart en nieren helemaal op je plek zit. Dankzij jou is er een efficiënte goederen- en informatiestroom. Een job waar jij je organisatietalent goed tot zijn recht kunt laten komen.

Logistiek manager

Als logistiek manager heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en verlies je nooit het overzicht. Met jouw leidinggevende kwaliteiten en brede kennis weet je verschillende afdelingen aan te sturen.

Purchaser / inkoper

Is het bepalen van het inkoopbeleid van een organisatie iets dat helemaal bij jou past? Als inkoper weet je het inkoopbeleid te monitoren en waar nodig aan te passen aan interne en externe factoren.

Jouw carrière bij…

Denso
Nissan
Groupe Renault
Marchon
Zuiver

Blijf aan kop, lees ons blog

De toekomst van de logistieke young professional

De toekomst van de logistieke young professional

Dat thema stond afgelopen april centraal op het ‘Your Future In Logistics’ event in Breda. Samen met Jong Logistiek Nederland en Breda University organiseerden wij dit evenement voor supply chain studenten en starters.

Supply chain skills die je nodig hebt als young professional

Supply chain skills die je nodig hebt als young professional

De wereld verandert in sneltreinvaart en jij verandert mee. Tenminste, dat zou ik wel doen. Zo is ook de wereld van de supply chain aan technologische verandering onderhevig.

Hoe word ik Supply Chain Manager?

Hoe word ik supply chain manager?

Vraag aan een supply chain manager welke afdeling er de afgelopen 15 jaar het meest onderhevig aan veranderingen is geweest en diegene zegt ongetwijfeld Supply Chain/logistiek.