Jill - Markting en Sales

Wat een leuke gesprekspartner; spontaan, vrolijk en eerlijk!  Een ervaren meid uit de marketing die graag een nieuwe uitdaging in de commerciële marketing zoekt. Aan de bureau of bedrijfskant. Een rol waarin adviseren of coördineren de hoofdrol speelt.

Wat krijg je dan? Een volwassen en sterke communicator die je zo aan tafel zet bij de klant of een team laat aansturen. Zij is een type accountmanager/relatiebeheerder/teamleider op wie je kunt bouwen, in wie je vertrouwen hebt , maar wie zegt waar het op staat.  Een dame met de hands-on mentaliteit van een Hbo-er en een lange termijn blik van een Wo-er. Kortom, een TOP collega!

Ervaring

Tessa heeft 3 jaar bij Run2Day gewerkt als marketing medewerker. Hier was zij verantwoordelijk voor de marketing van 25 winkels en alle merken met wie Run2day werkt. Zij is bekend met het lanceren van nieuwe producten van grote externe merken (nike/ adidas), de planning ervan, het bedenken van hoe of welke marketing in te zetten. De afgelopen 3 jaar heeft Tessa bij Odlo gewerkt als marketing retail coördinator Nederland en België waarbij zij marketing inzet om zo de sales te verhogen. Zij plant marketing activiteiten, koopt media in, bewaakt het budget, stuurt een PR bureau aan en beheert de evenementen waar Odlo partner van wilt zijn; zij benaderd potentiële partners en zet een samenwerking op.

Gewenste functie

Projectmanager / Consultant / Accountmanager

Ervaring

professional; 6 jaar

Opleiding

WO master communicatie

Eigenschappen

Nieuwsgierig, Enthousiast, Helicopterview

Beschikbaarheid

Fulltime

Uren per week

40

Salaris

3600

JUSTIN Vestiging

Amsterdam

CV opvragen


Jills skillset

CONTACTPERSOON

Chinook

0206124945

Stuur een mail

WAAROM JUSTIN?

  • Ruim 20 jaar ervaring, maar jong van geest
  • Een adres voor al uw personeelszaken
  • Efficient, online wervingsproces
  • Toptalent dat echt bij uw organisatie past
  • Een persoonlijke aanpak