Account executive Audio-Visueel

Ben jij het heldere licht die vol door het geluid gaat? Voor de RAI in Amsterdam zorg jij, in een team van 7, dat alles op audio-visueel gebied geregeld is. Het begint bij een plan. Je wil weten wat het doel is van de beurs, evenement of conferentie; hoe kunnen jullie daar bij helpen, welke prijs spreek je af en welke tips heb jij?
De offerte is getekend, nu ga je aan de slag met de technische afdeling. Zij zorgen ervoor dat op de dag zelf alles klopt, maar jij blijft aanspreekpunt. Het kan zomaar voorkomen dat het licht- en geluidplan kloppen, maar dat de klant toch nog een extra ruimte huurt en daar een key-note speaker voor 200 man wil laten spreken. Niks aan de hand, jij hebt alles onder controle!

**Concreet?**
> Na een intensief inwerktraject word je van A tot Z verantwoordelijk voor een project en de bijbehorende klantbegeleiding.
> Heb je alles onder de knie, dan ga je meerdere projecten tegelijk oppakken. Dit betekent veel ballen tegelijk in de lucht houden. Want wanneer je op de beursvloer loopt om eer te krijgen van jouw werk, kan een ander bedrijf bellen of er al meer bekend is over de technische mogelijkheden rondom een grote videopresentatie en krijg je ook nog een mailtje dat de technische afdelingen meer materiaal moet gaan inkopen. Past dat binnen budget?
> Je schakelt constant tussen meerdere stakeholders. Zo heb je te maken met de eindgebruiker, maar ook met de organisatie die locaties en ruimtes beschikbaar stelt. Voor beide word jij een vertrouwd persoon.

**Wat vragen wij aan jou?**
Je bent iemand die kan communiceren met verschillende type contactpersonen, snel kan schakelen en altijd een up-to date prioriteitenlijst voor ogen heeft. Je gaat aan de slag in een omgeving waar serene rust en georganiseerde chaos elkaar snel kunnen afwisselen. In een omgeving als deze, met verschillende stakeholders en waar sommige zaken ad-hoc geregeld moeten worden, kan ook wel eens iets verkeerd gaan. Menselijk; voor jou geen probleem!
Het werk wordt gedaan op HBO werk- en denkniveau. Een groot deel van jouw klanten komen uit het buitenland, het is dus belangrijk dat je een professionele kennis van de Engelse taal hebt.

**Wat krijg je hier voor terug? **
> Een bruto maandsalaris tussen de 2150,- en 2300,-.
> 25 Vakantiedagen en een 13e maand.
> Reiskostenvergoeding.
> Eer voor jouw werk. Wanneer een beurs of evenement live is, dan zie je precies hoe jouw theorie in de praktijk uitpakt.
> Zijn de zaken goed gegaan? Dan is er een winstuitkering.
> Nog even vakantie; de functie gaat in vanaf 1 oktober.