Account Executive Evenementen

**Het bedrijf**
De functie staat open bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in audio-visuele apparatuur en techniek. Denk aan camera, licht, geluid, actie! Je hoeft echt geen verstand hiervan te hebben om hier te werken, dat gaan zij jou allemaal leren. Binnen een team van ongeveer 10 personen kun jij gaan werken aan jouw carrière als junior account executive, maar het bedrijf heeft meerdere nationale vestigingen en is op internationaal gebied een marktleider!

**Wat ga je precies doen?**
Als Junior account executive evenementen ben jij het aanspreekpunt voor klanten. Jij zorgt dat jouw klant ontzettend tevreden is over de audiovisuele oplossingen die jij aandraagt. Jouw klanten komen geheid weer bij je terug!

> Je bent het aanspreekpunt voor verschillende type klanten; congrescentra, hotels en evenementenlocaties. Het kan allemaal! Je hebt dus accounts onder jouw hoede en de bijkomende vragen, nieuwe bestellingen of last minute leveringen ga jij regelen voor de klant.
> Doordat je actief bezig bent het opstellen van offertes en verantwoordelijk bent voor het order proces, leer je snel over de sector en de producten. Op de back office en administratief heb je dus alles op een rijtje!
> Natuurlijk ga je ook af en toe op locatie bij de klant langs om te kijken of alles goed gaat.
> Dus geen koude acquisitie of continu bellen, jij bent een relatiebeheerder!

**Goed arbeidsvoorwaardenpakket**
> Een salaris tussen de €2100,- bruto per maand
> Een 13de maand
> Reiskostenvergoeding
> Winstuitkering
> 25 vakantiedagen
> Rechtstreeks een contract bij onze opdrachtgever
> Parkeermogelijkheid en bereikbaar met het OV!
> Leuke personeelsuitjes
> Doorgroeimogelijkheden tot accountmanager

**Onze verwachtingen van jou?**
Net een Hbo studie afgerond en al wat commerciële ervaring? Super! De commerciële ervaring mag bijvoorbeeld ook tijdens een stage zijn opgedaan. Je spreekt naast het Nederlands ook Engels én je bent commercieel; up- en cross-selling en klanten te woord staan, dat kan je wel! Je past goed binnen het team als je stressbestendig bent, goed overzicht houdt in chaos en snel kunt schakelen. That's it!