Administratief medewerker facturatie

Jij bent gek op cijfers en facturen! Export-, vervoer- en keuringsdocumenten hebben voor jou geen geheimen. Als facturist bij deze plantenexporteur voel jij je dan ook als een vis in het water. Ben jij op zoek naar een tijdelijke fulltime baan voor 32/40 uur als administratief medewerker facturatie lees dan snel verder. Het is in eerst instantie voor vervanging van een zwangerschapsverlof, maar wellicht zijn er toch nog mogelijkheden voor langere tijd.

**De organisatie**
Dit bedrijf is een van de grootste en meest vooruitstrevende plantenexporteurs van Nederland. Gevestigd vlakbij de bloemenveiling van Aalsmeer. Klanten zijn wereldwijd gevestigde importerende groothandel, tuincentra, tuincentrumketens en retailers die zich richten op het midden- en hogere segment van de markt.

**Wat ga je doen**
> De afdeling facturatie is verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van de facturen, export- , vervoer- en keuringsdocumenten.
> Daarnaast beheer je samen met je collega’s de stamgegevens van de klanten, transport tarieven en de informatie van de NVWA.
> En je bent actief met de factuurcontrole van de transporteurs.

**Wij bieden**
> Dit bedrijf hecht veel waarde aan duurzame inzetbaarheid. Dit betekent dat we met elkaar werken aan een goede werkomgeving waar gezondheid en werkplezier voorop staan. Betrokkenheid en medezeggenschap van de medewerkers speelt hierin een grote rol.> Flexibele werkindeling! Omdat? We merken dat in deze hectische tijd steeds meer vraag is naar meer balans tussen werk en privé dus daarom is bij ons een flexibele indeling van de werkweek mogelijk.> Naast de flexibele werkweek kennen wij goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden w.o. overwerkuren 126%, een tijd voor tijdregeling, jaarlijkse CAO verhoging- en eindejaarsuitkering.
> Je komt te werken in een informele omgeving waar een prettige werksfeer heerst met een enthousiast en gemotiveerd team.
> Het gaat om een fulltime functie, 32 uur is mogelijk, tijdelijk, ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Wellicht is verlening mogelijk, maar dit is nog niet zeker, dus geen garantie.

**Wij vragen**
> Mbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een afgeronde financiële opleiding.
> Wat natuurlijk niet mag ontbreken is werkervaring met betrekking tot de verwerking van verkoopfacturen, maar ook ervaring met het vervaardigen van exportdocumenten.
> Je kan goed overweg met het MS Office pakket en heb je kennis van financiële (ERP-)systemen. Ervaring met Microsoft Dynamics / Navision is een pré.
> Je bent accuraat en cijfermatig sterk, uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, je hebt een flexibele en servicegerichte instelling.
> Je bent in staat om binnen een dynamische omgeving in teamverband te kunnen werken.