Analist ontwerper

Jij bent universitair afgestudeerd en gewend om met analytische programma’s te werken, maar je twijfelt nog of je de goede richting hebt gekozen? Geïnteresseerd in alle ontwikkelingen in IT? Lees dan vooral even verder!
Wij bieden de mogelijk om jezelf in twee maanden te ontwikkelen tot volwaardig analist / ontwerper in datamigratie. Je volgt, thuis en op kantoor, een intensieve opleiding en gaat vervolgens bij onze opdrachtgever de diepte in. Dit betekent dat je functionele en technische ontwerpen gaat schrijven en reviewen, analyseren en oplossen van testbevindingen en EA modellen maken.
Echter, ook tijdens werktijd blijf je jezelf ontwikkelen. Zo ga je bijvoorbeeld deelnemen aan de Analyse- en Ontwerpworkshops met de klant.

**Concreet**
> Je begint met een opleiding waarin je jezelf gaat ontwikkelen in functioneel en technisch ontwerp.
> Na het afronden van de opleiding word je verantwoordelijk voor het maken van functionele en technische ontwerpen als het gaat om datamigratie.
> Voorbereiden van analyse- en ontwerpworkshops met de klant.
> Analyseren en oplossen van testbevindingen.
> Deelnemen aan DQC-analyse overleg.

**Wat vragen wij van jou?**
> Je bent universitair afgestudeerd.
> Tijdens jouw studie heb je met een analytisch programma gewerkt.
> Communicatieve vaardigheid en de wil om te leren; dat is kenmerkend voor jou als persoon.

**En wat staat daar tegenover?**
> Een intensief opleidingstraject van ongeveer twee maanden. Dit kan je zowel thuis als op kantoor volgen. De opleiders zijn geaccrediteerd, wat betekent dat je eindigt met een diploma.
> Een bruto maandsalaris van 2300,- per maand tijdens de opleiding.