Backoffice medewerker

Gezocht, het schaap met de vijf poten! Deze backoffice functie binnen dit warme familiebedrijf biedt jou de kans om je functie grotendeels zelf vorm te geven en een elementaire bijdrage te leveren aan een verdere professionaliseringsslag. Daar waar de frontoffice medewerker zich veelal bezighoudt met klanten en verkoop, is de backoffice medewerker de ondersteunende kracht om interne processen soepel en efficiënt te laten verlopen. De backoffice medewerker is eigenlijk een administratief medewerker die op de achtergrond al het regelwerk verricht. Efficiëntie is een sleutelwoord voor een goede backoffice medewerker.

**Wat ga je dan precies doen?**
>Verantwoordelijk voor een juiste en volledige uitvoering, verwerking en registratie van administratieve gegevens (zoals klant- en assortiment gegevens, ordergegevens) in de verschillende systemen.
>Verzorgen van het order- en reparatieproces van (order)aanname tot verzending.
>Ondersteuning van de Accountmanager, Sales Director en/of Sales Coördinator met allerhande verschillende werkzaamheden, zoals het opstellen, verzenden en opvolgen van offertes, het versturen van mailingen en het verzorgen van correspondentie met klanten.
> Ervoor zorgen dat klanten naar hun wens en behoefte worden geholpen en ondernemen van passende acties om dit te bewerkstelligen.
> Signaleren van verkoopkansen en passende acties ondernemen.

**Het bedrijf**
Goed horen is belangrijk in het dagelijks leven, het speelt een belangrijke rol in de interactie met je omgeving. Wat als je slechthorend bent? Dan biedt onze opdrachtgever de oplossing. Zij leveren hearingproducten en alle denkbare soorten batterijen en accu’s. Niet alleen binnen Nederland, maar ook ver daarbuiten! Het is een jong, dynamisch en groeiende club. Kwaliteit, goede service, snelle levering en klantvriendelijkheid zijn slechts enkele van hun kenmerken.

**Wat kun je verwachten**
> Een verantwoordelijke en afwisselende baan bij een dynamisch en internationaal opererend bedrijf.
> Een mooie werkomgeving in een nieuw pand.
> Deze functie biedt volop opleidingsmogelijkheden en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
> Een fulltime vaste baan, met uitzicht op een vast dienstverband.
> Een marktconform salaris, in overleg.

**Ben je de ideale kandidaat?**
>Minimaal MBO werk- en denkniveau.
>Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring, op een binnendienst of als medewerker bedrijfsbureau of als backoffice medewerker.
>Indien je kennis van en/of ervaring in de branche hebt, dan is dit een groot pluspunt.
>Je herkent jezelf in de volgende competenties: voortvarend, zelfredzaamheid, verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendig, commercieel vermogen, teamgeest, veerkracht, plannen en organiseren.

Nieuwsgierig? Wij vertellen je graag meer over de functie.