Business Consultant

Van de termen innovatie, subsidie, IT en techniek, business development en financiering wordt jij blij. Als jij jouw carrière begint als Business Consultant heb jij mogelijk niet met alle termen al ervaring, maar jij maakt je hier wel snel wegwijs in d.m.v. cursussen en trainingen die jou worden aangeboden. Als adviseur op het gebied van subsidies ben jij een bron van kennis en moet jij je aan de ene kant goed kunnen inleven in jouw klanten (IT en Tech bedrijven), kunnen meepraten over innovaties waar zij mee bezig zijn en de link kunnen leggen met bepaalde subsidies. Jij bent nieuwsgierig aangelegd en bent daarom veel bij jouw klanten over de vloer om te sparren over hun product of dienst, de toekomst en alle ontwikkelingen in de sector.

Alles goed geanalyseerd en doorgevraagd? Dan ga je terug naar kantoor en schrijft de subsidie aanvraag uit. Daarna blijft het contact met de klant aanhouden, jij begeleidt de bedrijven in de trajecten. En daarna? Hoppa, snel door naar de volgende ambitieuze klant die jij gaat ondersteunen bij hun innoverende idee.

‘Hoe kom ik trouwens aan die klanten?’, vraag jij je af. Geen paniek! Acquisitie is geen onderdeel van jouw functie. Daar is ander personeel voor. Daarnaast zijn er klanten die zich aanmelden of al bekend zijn.

Dit alles ga jij doen voor een bedrijf waar presteren goed samengaat met werksfeer. Welke sfeer? Korte broeken in de zomer op kantoor, naar buiten professioneel en formeel, open cultuur, altijd tijd voor een potje tafeltennis, een leuke grap of een goede lunch! Het team waar jij terecht in komt bestaat uit ongeveer 20 consultants waarvan 5 juniors en is hecht, enthousiast en jong. Jij als typische Young Professional: ‘Ambitieus, innovatief, zelfstandig en plezier in het werk’, voelt je helemaal thuis in dit bedrijf.

**Voor wat hoort wat**
> Een mooi salaris van €2600, met bonusregeling.
> 27 vakantiedagen en jouw pensioen is geregeld.
> Sport abbonement
> Met een mobiel en laptop van de zaak ben jij ook bij klanten online.
> Interne en externe trainingen en cursussen helpen mee aan het voeren van jouw leergierigheid
> Helemaal ingewerkt en functioneer jij als een volwaardig consultant? Dan loopt jouw salaris al snel op naar €3500 en krijg je er een leaseauto bij!
> Bij een uitdagende functie hoort ook ontspanning; de bedrijfsuitjes gaan daar voor zorgen.

** Wat neem jij mee?**
Jij hebt kennis en feeling van IT en Tech en kunt op niveau meepraten met jouw klanten. Deze kennis heb je opgedaan door het behalen van een HBO of WO diploma in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Management and Innovation. Stressbestendigheid is een fijne eigenschap om over te beschikken als jij op je eerste werkdag mogelijk al op klantbezoek ga met jouw begeleider. Daarnaast ben je van nature geïnteresseerd aangelegd, communicatief vaardig, toegewijd en ondernemend. Jij krijgt alle mogelijkheden om deze uitdaging tot een succes te maken, maar je bent er wel zelf verantwoordelijk voor.
Kom je bij een klant waar de voertaal Engels is, no problem voor jou, want jij beheerst naast de Nederlandse taal tevens de Engelse taal op professioneel niveau.