Business Consultant

Ambieer jij een carrière als Business Consultant Innovation? Dan zit je bij ons goed! Een wereld van innovaties en subsidies ligt aan jouw voeten. Als consultant adviseer jij de meest innoverende IT en Tech bedrijven over het aanvragen van subsidie en financiering voor hun mooie ideeën. Deze bedrijven kunnen startups zijn tot gevestigde namen. Het maakt niet uit bij welk bedrijf jij komt, jij gaat sowieso in aanraking komen met de meest prachtigste en nieuwste technologieën.

Een bezoek aan een klant. Je zit om tafel met bijvoorbeeld de IT manager, de Innovation Manager en who ever wants to join. Zitten zij strak in pak? Dan jij ook! Casual? Jij past je gemakkelijk aan! Tijdens het gesprek wil jij alle ins en outs weten van het bedrijf waar je zit en hun innoverende ideeën. Wat is hun bedrijfsstructuur? Wat is hun plan? Wat is hun strategie? Je bent geïnteresseerd en vraagt door. De mogelijke subsidies en financieringen hiervoor heb jij in je achterhoofd. Deze mogelijkheden ga je analyseren. Weer terug op kantoor ratelt jouw koppie nog door en schiet er jou nog een subsidiemogelijkheid te binnen. Dat zal de klant heel leuk vinden! Maar eerst even lunchen en een potje tafeltennis, want ja, je staat net bovenaan in de competitie.. Back to work: Alle informatie verwerk jij in een ijzersterk projectplan. Hierbij kun je denken aan een ondernemingsplan. Tevreden of nog even feedback van een collega nodig? Zij willen jou graag helpen. Het projectplan is klaar en kan opgestuurd worden. Het contact met de klant blijf je houden, je begeleidt ze verder in het traject. Ga er vanuit dat je ongeveer 50% van je tijd op kantoor bent, en de andere 50% bij jouw klanten.
What else? Naast het volbrengen van subsidietrajecten ben je ook aanwezig op beurzen en netwerkevents, zo zorg je ervoor dat je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in de markt. Tevens volg je in-house trainingen.

Maar waar ga je dit eigenlijk doen? Bij een informele organisatie, in een modern kantoor waar je niet alleen computers, maar ook tafeltennistafels vindt. Het bedrijf heeft kantoren in de Randstad en Brabant; jij gaat werken vanuit Amsterdam. Je gaat aan de slag in een team van ongeveer twintig ambitieuze, hulpvaardige en gezellige collega’s, waarvan er vijf junior zijn.

**JIJ**
Jij hebt affiniteit met IT of werktuigbouwkunde, en dit heb je bewezen door een HBO of WO opleiding af te ronden in de richting van Technische bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, IT of Management and Innovation. Heb je echter bijvoorbeeld een commerciële opleiding gedaan en ben je in je vrije tijd veel bezig met programmeren, aan een brommer sleutelen of computers in- en uit elkaar aan het halen? Laat het ons weten! Want ook dat is de affiniteit die wij zoeken.

Durf! is een belangrijke eigenschap van jou. Je vindt het geen probleem om op jouw eerste dag samen met een collega de auto in te stappen om naar een potentiële klant te gaan. Sterker nog; met jouw nieuwsgierigheid en natuurlijke interesse zou je het niet anders willen zien. Verder ben je sterk op papier.

**Beloning**
> Je begint met een bruto startsalaris van 2600,- per maand en krijgt een telefoon en laptop van de zaak.
> De volgende stap is 3500,- bruto per maand met auto van de zaak. Hoe snel? Dat heb je zelf in de hand!
> Trainingen en opleidingen, zowel intern als extern. Op die manier blijf je jezelf ontwikkelingen en word je steeds wijzer in de wereld van innovaties en subsidies.
> 27 vakantiedagen.
> Gezond oud worden met een pensioen en fitness abbo.
> Leuke bedrijfsuitjes.