Bijbaan: Chatsupporter

Flexibiliteit in een bijbaan en vakantiebaan. Als chat supporter werk je thuis, vanachter jouw laptop, aan het verzilveren van chat leads. Jij bent aanspreekpunt voor verschillende type bedrijven, in de meest uiteenlopende sectoren. Jij begroet websitebezoekers, herkent interessante leads en stimuleert aankoopgedrag of een call to action. Dit doe je voor bedrijven in bijvoorbeeld de techniek, medische sector of de automotive.

**Samengevat**
> Vanaf jouw laptop ben je, via een online chatprogramma, actief in contact met websitebezoekers.
> Je bent sowieso 12 uur per week beschikbaar, maar meer mag natuurlijk ook. De functie is ideaal als vakantiebaan, of om te combineren met studie. Je verdeelt de uren over de week, hoe het jou uitkomt!
> Je herkent interessante kandidaten en zorgt voor vervolgacties. Jouw doel is om van een websitebezoeker een potentiële klant te maken.

**Wat zoeken wij in een kandidaat?**
Studenten die op dit moment met een commerciële HBO of WO opleiding bezig zijn en sowieso nog anderhalf jaar beschikbaar zijn (voor 12 uur per week minimaal). Omdat je ook wel eens internationaal aan de chat gaat is het belangrijk dat je naast de Nederlandse ook de Engelse taal goed beheerst.
Daarnaast, uiteraard niet geheel onbelangrijk, kan je goed overweg met een toetsenbord!

**En wat krijg je daar voor terug?**
> Een salaris van 10,- per uur, wat gaat groeien naar 11,50.
> Gaat het lekker? Dan ga je ook het bonussysteem in!
> Flexibiliteit! Je kan gaan werken op de uren die jou uitkomen; 7 dagen per week en van 08.00 tot 23.00.
> Algemene kennis; Dit bedrijf werkt voor allerlei verschillende type bedrijven. Van de automotive tot cosmetische chirurgie; jij gaat er in leren.