Client success representative interieur

Jeuken jouw handen om de woonkamer eens helemaal opnieuw in te richten? JA! Fan van VT wonen? JA! Nee we zoeken geen klusser, we zoeken iemand die gaat smilen van trendy meubels en accessoires en een commerciele touch in zich heeft om B2B klanten te woord te staan! Deze twee elementen combineren? Dat kan je hier helemaal je ei kwijt!

Bij dit internationele design merk in de Zaanstreek ga jij als client success representative aan de slag op de sales support. Dit bedrijf heeft drie merken waarmee het de markt bestijgt. Het werkt samen met B2B accounts zoals hotels, restaurants en evenementen en ligt voor de consument bij Loods 5. Jij beantwoordt vragen van- en adviseert klanten over producten, projecten en orders bij de B2B kant. Je vindt het echt leuk om de hele dag zaken te regelen voor klanten en accountmanagers, hebt graag eigen verantwoordelijkheid maar vindt het ook pretiig om de hulp voor anderen te zijn.

**Nog wat extra informatie over jouw taken**
> Je bent actief in de weer met mails, telefoontjes en vragen, en zorgt dat iedereen op zijn wenken wordt bediend! Met jouw productkennis en commerciële mindset begrijp jij de behoeftes van de klant, denkt met hen mee en zorgt ervoor dat ze de volgende keer weer naar jou vragen!
> Je neemt binnenkomende orders aan en zorgt ervoor dat deze op de juiste manier verwerkt worden.
> Wanneer het nodig is voor de logistieke administratie van jouw order zorg jij voor de benodigde papieren voor de uitvoer naar het desbetreffende land; zo kunnen de lampen, tafels en stoelen op naar de eindbestemming!
> Je bent ook het aanspreekpunt en de ondersteuning voor de accountmanagers. Jij bent overal van op de hoogte en zorgt er zo voor dat accountmanagers met al hun vragen bij jou terecht kunnen.

**Belangrijk, wij willen jou graag blij maken met:**
> Een fulltime baan van 40 uur op kantoortijden
> Een salaris van tussen de 2000,- en 2400,- euro per maand
> Reiskostenvergoeding
> 25 vakantiedagen
> Veel personeelsuitjes, soms ook in het buitenland!
> Parkeergelegenheid voor de deur
> Een gloednieuw kantoor met gratis inhouse sportschool, restaurant, dakterras, tafeltennistafel en showroom
> De kans om een internationale design brand op jouw CV te kunnen toevoegen als werkgever!

**Wat verwachten wij van jou?**
Je bent of een starter met een afgeronde Hbo opleiding of je hebt een Mbo4 gevolgd en al ervaring als bijvoorbeeld customer service medewerker of commercieel medewerker binnendienst. Je hebt geen telefoonvrees! Je durft B2B klanten te woord te staan in het Nederlands en ook goed Engels vanwege het internationele werkveld.