Commercieel binnendienst medewerker

Voel jij je helemaal op je plek in een rol waarin jij de touwtjes in handen hebt en zorgt dat alles volgens planning verloopt. Jij fungeert als schakel tussen de inkoop en verkoopafdeling en hebt veel contact met internationale klanten.

**De organisatie**
Deze bloemenexporteur is gevestigd in het hart van de bloemenveiling, Royal FloraHolland in Aalsmeer. De bloemenveiling zet zich dagelijks in voor haar klanten binnen en buiten Europa om die te voorzien van verse snijbloemen en snijgroen.

**Jouw werkdag ziet er als volgt uit**
> Het belangrijkste aspect van deze functie; geen dag is hetzelfde!
> Een belangrijk deel van je werkzaamheden is webshop ondersteuning, hier houd je je elke ochtend wel een paar uurtjes mee bezig. Je moet denken aan leveranciers die bellen en willen samenwerken, waardoor er koppelingen gemaakt moeten worden tussen beide websites. Ook zorg je ervoor dat de foto’s van de producten van de eigen webshop up-to-date zijn.
> Het uitdraaien van CMR’s van de vervoerders.
> Contact met klanten d.m.v. telefoon en email.
> Je ondersteunt de inkoop en verkoop afdeling met administratieve taken.
> Offertes opmaken, prijzen bepalen, tarieven maken, bestellijsten samenstellen.

**Het aanbod**
> Een veelzijdige en afwisselende baan in een klein en enthousiast team.
> Veel verantwoordelijkheid, een zeer zelfstandige functie, waar zeker ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
> Je krijgt eerst een tijdelijk dienstverband, maar bij goed functioneren is er zeker kans op een vaste aanstelling.
> Het bedrijf is gevestigd op het oorspronkelijke deel van de bloemenveiling, daar waar Royal Flora Holland is gevestigd.
> Het is goed bereikbaar met OV en er is ruimte om met eigen vervoer te komen.
> Het salaris bedraagt €2950,- br. o.b.v. 40 uur.

**Wij zijn op zoek naar**
> Mbo+ / Hbo werk-, en denkniveau, bij voorkeur een commerciële opleiding.
> Heb jij werkervaring als commercieel (binnendienst) medewerker, maar heb je ook affiniteit met IT dan is dit wellicht jouw baan!
> Affiniteit met de bloemenbranche? Dan moet je zeker verder lezen.
> Wij vinden het vanzelfsprekend dat servicegerichtheid en kwaliteit bovenaan staan.
> Je komt te werken in een klein team, dus zelfstandigheid is erg fijn. Daarbij ben je ook flexibel en bied je ondersteuning waar nodig.
> Communicatief sta jij je mannetje, je hebt overtuigingskracht, daadkracht, weet klanten te enthousiasmeren en je bent leergierig.
> Er wordt veel zaken gedaan met Scandinavië, Zwitserland en Italië. Naast Nederlands, is Engels dus echt een must, spreek je nog ein bisschen Deutsch e/o Italiaans dan is dat mooi meegenomen.

Ben je nieuwgierig geworden en wil je meer weten of ben je al overtuigd en wil je solliciteren. Wacht niet te lang, maar reageer direct en klik op de button!