Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst word jij verantwoordelijk voor het contact met internationale b2b accounts, distribiteurs en andere stakeholders. Je gaat dit doen voor een internationaal bedrijf dat A-merk mode artikelen distribueert over de gehele wereld.
Jij zorgt ervoor dat het orderproces foutloos verloopt, klantwensen inzichtelijk zijn en de tevredenheid van accounts constant blijft stijgen. Je hebt klantcontact via mail en telefoon, maar drie keer per jaar ben je ook op een beurs om klanten te ontmoeten en het bedrijf te promoten.
Naast het commerciële stuk ben je ook veelvuldig in contact met Marketing en bereid je samples voor.
Het bedrijf? Een internationale speler met kantoren over de gehele wereld. Jij gaat in Amsterdam aan de slag. De sfeer is informeel, maar professioneel en direct.

**Samengevat**
> Je bent in contact met klanten, distribiteurs en retailers over het ordertraject, vragen en klantwensen.
> Je informeert klanten over ontwikkelingen en statussen.
> Drie keer per jaar ben je op een internationale beurs. Je spreekt daar met klanten, promoot het bedrijf en volgt (internationale) trends.
> Orderinvoer via SAP.
> Daarnaast spar je met de marketingafdeling over acties.

**Wat zoeken wij?**
Je gaat aan de slag in een internationale omgeving, waar de voertaal Engels is; het is dus van belang dat je deze taal op professioneel niveau beheerst. Spreek je daarnaast nog een extra taal? Top!
Dit is een interessante functie wanneer je bijvoorbeeld al een aantal jaar werkervaring hebt opgedaan als customer service medewerker, laten we zeggen ongeveer vier jaar.
Kennis van Excel is belangrijk omdat je dit veel gaat gebruiken. Kan je ook nog overweg met SAP? Laat het ons weten!

**Voorwaarden**
> Je gaat starten met een jaar contract, met de intentie tot vast.
> 25 vakantiedagen.
> Er is een reiskostenvergoeding, zowel OV als kilometer. Deze heeft wel een maximum van 145,- per maand. Prettig wanneer je dus in de omgeving van Amsterdam woont!
> Sportief? Korting op een fitness abonnement!
> Daarnaast kan je meedoen aan een collectief pensioenplan en ziektekostenverzekering.