Creative buyer

Jij bent een inspiratiebom! Succes zonder kapsones. Eigentijds en karakter. Past dit ook bij jou? Deze trendsetter in de interieur wereld heeft heel veel passie en plezier in het ontwerpen, produceren en verkopen van interieur producten voor 3 merken. Scandinavisch, Industrieel, Flamboyant. Jij kunt als creative buyer bijdragen aan de ontwikkeling van de producten die jij, en uiteindelijk iedereen, graag in huis wil zetten.

Je komt te werken in een gloednieuw pand in Amsterdam Noord waar ongeveer 75 mensen zich inzetten om te vlammen. Jouw fulltime functie is nieuw! Je kunt er dus een klein beetje een eigen swung aangeven ook al staat de basis werkzaamheden vast. Op de afdeling Brand identity & Product design werk je nauw samen met een stelletje commerciële creatievelingen. Onder leiding van de creative director en head of development, beide eigenaren van de organisatie en vanaf begin af aan bij de business, gaan jullie stappen zetten voor een innovatieve design toekomst! Wij hopen dat jij het team gaat joinen en smaakmaker wordt op design gebied! Dé eerste creative buyer binnen dit team ben jij! Een verantwoordelijke job dus!

**Wat houdt het precies in?**
> Alles wat je maken heeft met de productontwikkeling van de 3 verschillende collecties/merken.Je signaleert trends, kijkt naar de doelgroep en onze usp’s en weet de vertaalslag te maken naar producten in de collecties
> Binnen het kader brand identity van de merken ontwikkel en selecteer jij nieuwe producten
> Ter controle en verbetering van de collecties stel jij assortiment en cijfermatige analyses op. Het kan altijd beter!
> Logischerwijs heb je ook daarom een kritische blik op de huidige collecties. Should it stay or should it go? of toch remake in een ander jasje?
> Jij voert de inkoop onderhandelingen met producenten
> Om inspiratie op te doen maar ook om jouw ideeën te realiseren bezoek jij internationale leveranciers, producenten, meubelbeurzen

**Enthousiast geworden? Mooi! Wij worden ook enthousiast van jouw aanmelding als je:**
> Een afgeronde Hbo opleiding bezit
> Minimaal 5 jaar (internationale) werkervaring in een zelfde soort functie in de Interieur of Fashion branche hebt
> Het geen probleem vindt om minimaal 2x per maand te moeten reizen naar het buitenland
> Ervaring hebt in China! Nee niet als vakantiebestemming, maar op werkgebied natuurlijk, dan kun je vrijwel zelfstandig op pad
> Er komt een hoop op je bordje dus je bent stressbestendig, zorgvuldig en communicatief vaardig. Je hebt lef! Lekker dooddoeners maar in dit geval echt nodig!

**Wat krijg je hier voor terug?**
> Een maandsalaris tussen de 4500-5500 euro obv ervaring in de inkoop
> Reiskostenvergoeding
> Pensioenregeling
> Laptop en telefoon van de zaak
> Parkeergelegenheid voor de deur
> 25 vakantiedagen (al ga je een hoop van de wereld zien in deze functie)
> Bootcampen of boksen? Je kunt gratis sporten in de inhouse gym van het bedrijf!
> Je draagt bij aan het ondernemerschap van het bedrijf, op deze functie ben jij mede verantwoordelijk voor de verschijning van items op de zakelijke en consumenten markt, ga jij de nieuwe trend zetten?

Pas je in het plaatje? Of heb je een vraag? Voor beide kun je terecht op amsterdam@justinrecruitment.nl of voor een snelle reactie 020-6124945.