Demand Planner

Forecasting binnen een multinational? Data analyses voor de sales en operations afdeling? Wonend in omgeving Amsterdam? 3 vinkjes kunnen zetten? Dan weet ik zeker dat jij met veel interesse het vervolg zult lezen! Voor een super mooi bedrijf zoeken wij een Demand planner die het team komt versterken! Je komt terecht in een jong team van 3 demand planners en een leidinggevende, maar zit in praktijk bij het team van jouw productgroep. Hoe zit dat dan?

**Hoe is de functie opgebouwd?**
Jouw functie bestaat uit twee onderdelen. Allereerst de forecasting: jij maakt toekomst voorspellingen wat betreft de vraag voor een bepaalde productgroep. Hiervoor heb jij dagelijks veel contact met het team van jouw productgroep, de sales en supply chain afdelingen om te zorgen dat je alle recente en relevante informatie tot je beschikkingen hebt. Daarom is jouw werkplek bij dit team! Met de markt trends in jouw achterhoofd vertaal jij jouw verwachtingen, analyses en berekeningen naar een plan voor jouw product groep: waar liggen kansen en risico’s? 1x per maand heb je een online meeting met het demand planning team en de sales en product leaders van de regio Europa. Nadat jullie zijn overeengekomen met de getallen lever je de maandelijkse data aan de financiële afdeling. Je discussieert met veel verschillende afdelingen en niveaus, dit betekent dat je communicatief sterk bent en onderbouwingen kunt geven voor jouw bevonden conclusies.

Maar je hebt ook jouw eigen projecten on the side! Dit heeft alles te maken het verbeteren van de huidige processen binnen de demand planning. Innovaties vinden, een plan van aanpak maken en uitvoeren! Je wilt dingen bewerkstelligen, optimaliseren en hebt oog voor verbeteringen en resultaten. Over de projecten en de voortgang spar je elke maandag 30 minuten met het demand planners team. Daarnaast heb je in het kader van up to date kennis om innovaties te spotten op donderdag 60 minuten training on the job. Binnen het demand planners team dragen jullie zelf onderwerpen aan die interessant zijn voor het verbreden van jullie knowhow voor proces verbeteringen. Binnen het team heb je dus een autonome en zelfstandige rol met individuele uitdagingen, maar hou je wel de teamgoal in mind omdat jullie met elkaar verbeteringen willen bereiken! Deze kant van de functie zorgt er dus voor dat jij jezelf ontwikkelt maar ook jouw geniale ingevingen uitvoert!

** Een arbeidsvoorwaardenpakket waar je van gaat glimlachen**
> Meteen een jaarcontract!
> Lekker salaris
> 38 vakantiedagen
> 13de maand
> Bonusregeling
> Flexibele werktijden om als vroege vogel als eerste op kantoor te verschijnen en op tijd te vertrekken voor de file? Zeker mogelijk!
> Pensioenregeling
> Ziektekostenregeling
> Wat betreft het reizen: Een fiets van de zaak, gehele OV vergoeding en reiskostenvergoeding wanneer je per auto arriveert!

**Jaja, dat is een indrukwekkend pakket hè! Nu nog even kijken of je ook passend bent**
Komt het op de harde criteria aan dan heb jij in ieder geval een afgeronde hbo/wo opleiding. Deze functie wordt uitgezet als startersfunctie of kan interessant zijn als jij 1-3 jaar werk ervaring in demand planning. Welke van de twee dan ook toepasbaar is op jou, voor beide geldt dat met Engels als interne voertaal, dit van zeer goed niveau is!

**Matcht het bedrijf ook met jou als persoon?**
Je komt te werken voor een Japanse beursgenoteerde multinational die gespecialiseerd is in geavanceerde technologie, systemen en producten voor de auto industrie. Dit betekent automatisch dat er maandelijkse en jaarlijkse rapportages worden gemaakt, veel deadlines? Vanzelfsprekend! Hier moet jij natuurlijk tegen kunnen. Daarnaast kun je operationeel snel schakelen maar grote veranderingen heb jij niet binnen één dag bewerkstelligd bij het management. Keep that in mind. Het huidige pand wordt verbouwd en zal per april klaar moeten zijn. Je komt te werken in een moderne en lichte kantoortuin waar veel geluid en afleiding is, kun je dit hendelen? Ideaal!

Wij horen heel graag van je! Solliciteer direct! Vragen? Neem contact met ons op via 020-6124945