Financial controller

Als financieel controller binnen deze vastgoed onderneming ben je onderdeel van een team van 5. Het team bestaat uit 3 controllers en 2 administrateurs en jij zal een senior positie bekleden. Je gaat je voornamelijk richten op consolidaties en rapportages, maandafsluitingen, interne en externe rapportages en ben je er mede verantwoordelijk voor dat rapportages via IFRS richtlijnen worden opgesteld. Je rapporteert direct aan de CFO.
Je gaat dit doen voor een bedrijf dat zich richt op ontwikkeling, investeringen en exploitatie binnen de vastgoed markt. De organisatie valt onder een internationale paraplu.

**En verder**
> Jij bent verantwoordelijk voor het consolidatieproces, met bijbehorende taken als intercompany analyses en controle op de volledigheid van data.
> Je bent niet bang voor deadlines en door jouw overtuigende manier van communiceren zorg je er ook voor dat jouw team zaken op tijd af heeft.
> Je hebt een oog voor innovatie; je zal daarom nauw betrokken zijn bij de implementatie van een nieuw financieel systeem.

**Wat krijg je hier voor terug?**
> Een salaris tussen de 6500,- en 7000,-
> 25 vaste en 3 collectieve vrije dagen
> Reiskostenvergoeding
> Werkkostenregeling
> Ook is er een pensioenregeling

**Wat zorgt ervoor dat je de functie op een goede manier kan uitvoeren?**
Je staat er direct; weet precies wat er van jou verwacht wordt. Om dit te realiseren heb je een Masterstudie afgerond in een financiële richting en ongeveer vijf jaar relevante ervaring met bovenstaande taken. Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan bij een Big 4 organisatie of een bedrijf in het onroerend goed. Daarnaast ben je gewend om te werken via IFRS normen.
Je zal direct rapporteren aan de CFO, maar hebt ook contact met internationale aandeelhouders. Een perfecte beheersing van de Engelse taal is daarom erg belangrijk.