Financieel medewerker

Jij zoekt een tijdelijke baan waarin jij jouw financiële skills verder kan ontwikkelen en jouw internationale ervaring een boost geeft! Dit bedrijf is marktleider in het verkopen van vliegtuigonderdelen. Er zijn kantoren over de gehele wereld te vinden.
Dit betekent niet dat je naar het buitenland hoeft (misschien een enkele keer), maar dat je wel veel telefonisch/mail contact zal hebben met je collega’s of leveranciers in het buitenland, ook in het Engels! Je naaste collega’s op de afdeling spreken wel Nederlands.

**Waar ga jij je mee bezig houden?**
Je bent verantwoordelijk voor het zorgdragen van aangiftes en dat deponeringen tijdig worden afgehandeld. Daarnaast doe je de verwerking van de buitenlandse BTW en periodieke afsluitingen. Facturen verwerken en controleren zijn ook werkzaamheden die veel aan bod komen. Mocht er een probleem zijn, dan ga jij dat oplossen! Je hebt daarom regelmatig contact met leveranciers om bijv. statussen te controleren. Tevens houd jij je bezig met de ondersteuning op de payroll en overige administratieve werkzaamheden zoals scannen & archiveren.

**Wat wij jou bieden**
> Een salaris van maximaal €2700, afhankelijk van jouw ervaring
> Een omgeving waarin je veel internationale contacten hebt
> Leuke collega's met veel nationaliteiten
> Een functie waarin je ook 32 uur zou mogen werken als jou dat beter uitkomt (wel 4 dagen!)
> Een tijdelijke baan t.v.v. zwangerschapsverlof met ingang van half januari 2019

**Wij vragen jou**
> Hbo werk- en denkniveau
> Financiële werkervaring, het liefst ook met internationale BTW aangiftes
> Een goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal
> Een VOG verklaring & Security Awareness (of je staat ervoor open om deze zelf op kort termijn te behalen)
> Vaardig met SAP en Excel

Ben jij tijdelijk beschikbaar en kun jij als geen ander gestructureerd werken binnen een hectische en drukke werkomgeving? Stuur ons jouw profiel!