Financieel medewerker

Financieel medewerkers en boekhoudkundig medewerkers opgelet! Jij gaat aan de slag op de financiële afdeling van een bedrijf dat er voor zorgt dat zorgverleners weer zorg kunnen verlenen. Vanuit een nieuw, informeel kantoor in Amsterdam zorgt een team van 20 enthousiaste medewerkers ervoor dat zorgverleners zich geen zorgen hoeven te maken over hun backoffice.
In jouw rol zorg je er juist voor dat ook de interne administratie op orde is. Je gaat dit doen in een financieel team met een controller en een senior administrateur. Flexibiliteit in uren nodig of op zoek naar een parttime baan? Geen probleem. De functie is in te vullen tussen de 24 en 36 uur per week.

**Wie ben jij?**
Jij bent geen strateeg die de financiële administratie gaat optimaliseren; je bent iemand die gelukkig wordt van hard werken en een lege takenlijst aan het einde van de dag.
Je richt je op het verwerken van facturen, bank- en kastransacties en loonjournaalposten. Daarnaast houd je controle op crediteuren- en debiteurenbeheer en pak je de andere financieel administratieve taken op.

**En wat neem jij mee?**
Je wordt een belangrijke pion op de financiële administratie en het is druk! Omdat jij al een paar jaar relevante en recente werkervaring hebt als financieel medewerker of boekhoudkundig medewerker ben je snel ingewerkt en kan je direct aan de slag. Deze werkervaring heb je opgedaan binnen organisaties waar je moest schakelen tussen verschillende afdelingen en entiteiten.
Het is belangrijk dat je goede ervaring hebt met Excel. Twinfield en Basecone zijn mooi meegenomen, maar jij leert jezelf zo makkelijk IT-systemen aan dat dit sowieso goed gaat komen.
Ook niet geheel onbelangrijk; je bent iemand die gelukkig wordt van heel hard werken, maar ook hard kan lachen om een flauw grapje!

**En hoe ziet jouw credit kant eruit?**
> Een salaris tussen de 2300,- en 2600,- o.b.v. een 36-urige werkweek
> Pensioen is geregeld!
> Jouw reiskosten worden ook vergoed
> Een flexibele werkgever als het gaat om het indelen van jouw uren

De sollicitatieprocedure? Lang niet zo ingewikkeld als een verantwoordelijke financiële functie. Wanneer jij je aangesproken voelt neem je contact met ons op. We drinken een kop koffie en bespreken de vacature, het bedrijf en wie jij bent. Wederzijdse klik? Dan stellen we je voor bij het bedrijf. Ook zij maken het niet moeilijker dan dat het is. Gesprek één met de directeur en gesprek twee met het team.

Kortom; op zoek naar financiële aanpakkersfunctie binnen een informele en groeiende organisatie? Reageer via de grote solliciteerknop of bel ons!