General ledger accountant

Als General Ledger Accountant voor deze internationale organisatie ga je je op verschillende zaken richten; afsluitingen voor internationale entiteiten met verschillende valuta, opstellen van business- en financiële rapportages, BTW aangiftes in verschillende landen en je bent verantwoordelijk voor het SOX beleid.
Je gaat aan de slag voor een internationale organisatie dat zich richt op de ontwikkeling en distributie van biologische grondstoffen. Je werkt vanuit een open kantoor waar de communicatielijnen kort zijn, de sfeer informeel en professioneel is en de gezonde lunch elke dag verzorgd is.
Als persoon ben jij communicatief vaardig en sociaal; je vindt het leuk om aanspreekpunt te zijn van / voor de afdelingen crediteuren/debiteuren en finance and business controlling. Is de accounting manager er niet? Dan ben jij het gezicht van de afdeling.

**Concreet**
> Je bent verantwoordelijk voor alle maandelijkse afsluitingen en je beheerst de intra- en intercompany rekeningen.
> Voorbereidingen rondom SG&A analyses.
> BTW aangifte, zowel nationaal als internationaal.
> Een constante focus houden op hoe financiële en business processen nog effectiever kunnen.
> Beheer van rekeningen.

**Wat vragen wij aan jou?**
Je richt je voornamelijk op twee zaken; business controlling en financial controlling. Voor de organisatie is het belangrijk dat je er snel staat. Er wordt daarom gezocht naar iemand met ongeveer 5 jaar relevante en recente ervaring, en een HBO opleiding in een financiële of economische richting.
Je hebt werkervaring binnen internationale handelsorganisaties in SOX controles en BTW. Uiteraard kan je de Nederlandse en Engelse taal op professioneel niveau gebruiken.

**En wat krijg je hier voor terug?**
> Een salaris tussen E3500,- en E4000,- o.b.v. een 40-urige werkweek.
> Een werkplek die ideaal met het OV te bereiken is, het kantoor zit direct aan Amsterdam Centraal. Reiskosten worden daarbij ook vergoed.
> Er is een collectieve zorgverzekering en ook is pensioen geregeld.
> Lunch is geregeld!