HR Medewerker

Het ontzorgen van de HR manager zie jij als jouw missie van de dag! Het betreft een functie waarin je de administratieve processen gaat beheren en uitvoeren.

Je werkt samen met de HR manager aan wie je ook rapporteert. Je zult daarnaast steeds meer operationele taken van HRM gaan uitvoeren. Naast de uitvoering van de HR administratie zul je geleidelijk aan ook een aantal operationele taken van HRM gaan uitvoeren. Je gaat actief meewerken aan recruitment en werving & selectieprocedures. Je adviseert over verzuimbegeleiding en in-, door- en uitstroom. Na verloop van tijd wordt je takenpakket uitgebreid en ga je diverse operationele HR taken uitvoeren. Het bedrijf is groeiende, dus zo ook jouw rol. Je zult steeds meer verantwoordelijkheden op je bord krijgen waardoor je de kans krijgt om je te ontwikkelen binnen het HR vakgebied.

**De organisatie**
‘Creating tomorrow today’ is de leidende slogan achter de bedrijfsfilosofie van deze bloeiende organisatie. Dit bedrijf, gelegen in De Kwakel, Nederland, is het Europese hoofdkantoor, een geïntegreerd zaadbedrijf, dat zich bezighoudt met het veredelen, produceren, verwerken en de verkoop & marketing van een breed scala aan groente- en bloemrassen.

**Wat ga je dan precies doen? **
> Het ondersteunen van de HR Manager in de breedste zin van het woord.
> Ondersteunen bij diverse projecten, zoals duurzame inzetbaarheid.

**Wij bieden**
> Een eigen kantoor wat je deelt met de HR Manager.
> Salaris tussen de €2800,- en €3300,- bruto op fulltime basis.
> Een 37,5-urige werkweek.

**Wat heb je nodig?**
> Een afgeronde relevante Hbo opleiding.
> Administratief sterk, want je bent druk met verschillende HR projecten.
> Het gehele officepakket kent geen geheimen voor jou en daarnaast kan je overweg met Sharepoint.
> Deze functie staat open bij een internationaal bedrijf dus een goede beheersing van de Engelse taal is een must.