Junior account executive

Werken in de RAI in Amsterdam met grote partners? Klinkt goed hè! Jij kunt als Junior account executive deze projecten gaan beheren! De werkplek is dus bekend, laten wij wat meer vertellen over de functie! In een team van 7 zorg jij met jouw collega’s dat de ‘back office’ van de beurzen, conferenties en evenementen op volle toeren draaien! Licht, geluid, microfoons, kabel etc. alles werkt tiptop dankzij jullie inzet en kennis! Je hoeft echt geen specialist in audio-visuele techniek te zijn. Helemaal niet zelfs, dat gaan zij jou leren!

**Het dagelijkse leven van een Junior account executive**
Elke dag is anders. Nouja elke beurs is natuurlijk anders! Je hebt grote en kleine klanten, je hebt piek en rustige periodes etc. Maar afwisseling heb jij zeker, al gaan we nu eerst de basis bespreken. Zodra de klant met jullie contact opneemt, gaan jullie om de tafel de ins en outs bespreken. Zodra de offerte is getekend, ga je aan de slag met de technische afdeling. Zij zorgen ervoor dat op de dag zelf alles klopt, maar jij blijft aanspreekpunt en bent dus ook ter plekke om de laatste checks te doen en spontane problemen op te lossen. Daarna zorg jij dat de administratieve en financiele afhandeling op orde is en jouw dossier netjes klopt. In meer details:

> Na een intensief inwerktraject word je van A tot Z verantwoordelijk voor een project en de bijbehorende klantbegeleiding.
> Heb je alles onder de knie, dan ga je meerdere projecten tegelijk oppakken. Je werkt dus telkens met mini en maxi projecten die komen en gaan!
> Je bent een schakel tussen meerdere stakeholders. Zo heb je te maken met de eindgebruiker, maar ook met de organisatie die locaties en ruimtes beschikbaar stelt. Ieder heeft zo zijn wensen en belangen. Voor beide word jij een vertrouwd persoon.

**Het ideale profiel?**
Jij kunt 3 vinkjes zetten: een afgeronde Hbo opleiding, een goede beheersing van de Engelse taal vanwege de vele internationale klanten en als persoonlijkheid; je bent commercieel. Je ziet jezelf als iemand die makkelijk met verschillende type mensen praat, kansen herkent en je kunt tegen een rustige werkplek maar ook de chaotische momenten een dag voor een beurs. Je krijgt geen, maar dan ook echt geen paniek of stress als er meerdere zaken tegelijk lopen. Piece of cake!

**De ultieme beloning!**
> Een salaris tussen de €2100,- bruto per maand.
> Er is een 13e maand
> Winstuitkering
> 25 vakantiedagen
> Reiskostenvergoeding
> Een goed bereikbare locatie, OV haltes zijn om de hoek en volop parkeergelegenheid in de garage!
> Je ziet het resultaat van jouw eigen werk en duizenden mensen die er gebruik van maken! Hoe toff dat jij dit hebt geregeld!

Vragen of reageren? Je kunt ons bellen via 020-6124945 of mailen naar amsterdam@justinrecruitment.nl