Junior helpdeskmedewerker ICT

De beste stuurlui staan aan wal! Deze organisatie gevestigd in het Amsterdamse Havengebied is een wereldspeler in de scheepvaart. Met 4 verschillende bedrijven is hun koers voor de toekomst goed uitgestippeld. Werken voor een top bedrijf met een stabiele basis en innovatieve gedachtegang? Dat kan!

Met vestigingen over de hele wereld en collega’s op zee is de thuishaven Amsterdam het middelpunt van de IT. Deze afdeling zoekt versterking door groei! Binnen het team van 13 personen zul jij 2 directe collega’s krijgen op de service desk. Door deze leuke informele collega’s krijg jij een goed inwerktraject, maar daarna krijg jij je eigen verantwoordelijkheid! Yes captain!

**Jouw takenpakket als vraagbaak van de IT**
> Je behandelt operationele vragen en problemen van gebruikers binnen het bedrijf, dus eigenlijk jouw collega’s (van het kantoor Amsterdam en overige internationele vestigingen). De vragen komen per telefoon of mail binnen, en probeer je via die kanalen op te lossen. Het kan voorkomen dat je naar een werkplek toe moet om problemen op te lossen.
> Naast het gebruikelijke pc/printerbeheer en de ondersteuning van de microsoft office, ga je ook kennis opbouwen over de verschilende software systemen binnen de organisatie. Jouw taken worden steeds meer uitgebreid op basis van jouw vooruitgang!

** Waarom wil je hier werken?**
> Maandelijks een salaris tussen de €2150,00 - € 2600,00 bruto per maand
> Een fulltime baan van 40 uur per week op kantoortijden
> 25 vakantiedagen
> Een telefoon van de zaak
> Reiskostenvergoeding
> Parkeermogelijkheden
> Bij dit bedrijf houden ze goede mensen graag aan boord! Doorgroeimogelijkheden binnen de afdeling IT zijn daarom realiteit
> Tegen een hele kleine bijdrage wordt er elke dag een lunch voor jou geregeld!

**Wat verwachten wij van jou?**
> Een afgeronde opleiding Mbo4 in de IT/ICT of Hbo
> Stage of werkervaring tussen de 0 tot 3 jaar
> Het Nederlands en Engels beheers jij beide goed! Vanwege jouw internationale collega's kan er zeker een woordje engels worden gesproken.

Vragen of solliciteren? Wij zijn bereikbaar via amsterdam@justinreruitment.nl of 020-6124945