Junior helpdeskmedewerker ICT

Binnen een internationale speler in de scheepvaart is het alle hens aan dek! De helpdesk is onderbemand en daarom is er versterking nodig op de IT afdeling op het hoofdkantoor in het Amsterdamse Havengebied. Het bedrijf voert al jaren een innovatieve koers vandaar dat door groei jij als redder in nood nodig bent! Jouw afdeling bestaat een IT team van 13 personen waar je 2 directe collega’s hebt op de service desk. Door deze leuke informele collega’s krijg jij een goed inwerktraject, maar daarna krijg jij je eigen verantwoordelijkheid! Mister Expert!

**Dit houdt the job als junior helpdeskmedewerker in:**
> Jij bent de vraagbaak binnen de afdeling IT. Je behandelt operationele vragen en problemen van gebruikers binnen het bedrijf, dus eigenlijk jouw collega’s (van het kantoor Amsterdam en overige internationele vestigingen). De vragen komen per telefoon of mail binnen, en probeer je via die kanalen op te lossen. Het kan voorkomen dat je naar een werkplek toe moet om problemen op te lossen.
> Naast het gebruikelijke pc/printerbeheer en de ondersteuning van de microsoft office, ga je ook kennis opbouwen over de verschilende software systemen binnen de organisatie.

** Goede arbeidvoorwaarden:**
> Een salaris tussen de €2150,00 - € 2600,00 bruto per maand
> Een fulltime baan op kantoortijden
> 25 vakantiedagen
> Een telefoon van de zaak
> Reiskostenvergoeding
> Parkeermogelijkheid
> Jouw hardwerkende mentaliteit en potentie wordt gezien en graag binnen de organisatie gehouden. Daarom zijn er zeker doorgroeimogelijkheden binnen de afdeling IT
> Tegen een hele kleine bijdrage wordt er elke dag een lunch voor jou geregeld!

**Kwaliteiten die we graag terugzien op jouw CV:**
> een opleiding afgerond in IT op Mbo niveau 3 of 4
> stage ervaring of werkervaring tussen de 0 tot 3 jaar
> het woord vloeiend bij de Nederlandse en Engelse taal

Vragen of solliciteren? Wij zijn bereikbaar via amsterdam@justinreruitment.nl of 020-6124945