Junior inside sales

Terug van een welverdiende vakantie en back to reality: solliciteren! Wij kennen het. Daarom to the point een beschrijving van jouw baan: een fulltime functie op de sales support op het hoofdkantoor binnen een internationale organisatie bij de Amsterdamse Houthavens. Leuk team met humor, onvoorspelbare dagen, goede begeleiding en doorgroeimogelijkheden tot accountmanager.

De functie staat open bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in audio-visuele apparatuur en techniek. Denk aan camera, licht, geluid, actie! Je hoeft echt geen verstand hiervan te hebben om hier te werken, dat gaan zij jou allemaal leren. Binnen een team van ongeveer 10 personen kun jij gaan werken aan jouw carrière als sales assistant, maar het bedrijf heeft meerdere nationale vestigingen en is op internationaal gebied een marktleider! Check de werkzaamheden als junior inside sales:

**Een omschrijving van jouw taken**
> Je bent het aanspreekpunt voor verschillende type klanten; congrescentra, hotels en evenementenlocaties. Het kan allemaal! Je hebt dus accounts onder jouw hoede en de bijkomende vragen, nieuwe bestellingen of last minute leveringen ga jij regelen voor de klant.
> Doordat je actief bezig bent het opstellen van offertes en verantwoordelijk bent voor het order proces, leer je snel over de sector en de producten. Op de back office en administratief heb je dus alles op een rijtje!
> Natuurlijk ga je ook af en toe op locatie bij de klant langs om te kijken of alles goed gaat.
> Dus geen koude acquisitie of continu bellen, jij bent een relatiebeheerder!

**Super goed arbeidsvoorwaardenpakket**
> Een salaris tussen de €2100,- - €2300,-bruto per maand
> Een 13de maand
> Reiskostenvergoeding
> Winstuitkering
> 25 vakantiedagen
> Je gaat in dienst bij de opdrachtgever obv werving & selectie
> parkeermogelijkheid en bereikbaar met het OV!

**Onze verwachtingen van jou?**
Net een Hbo studie afgerond of een jaar werkervaring op de binnendienst/sales/customer care? Allebei super! Je spreekt naast het Nederlands ook Engels én je bent commercieel; up- en cross-selling en klanten te woord staan, dat kan je wel! Je past goed binnen het team als je stressbestendig bent, goed overzicht houdt in chaos en snel kunt schakelen. That's it!

Dus sturen dat CV naar amsterdam@justinrecruitment.nl! Wij zorgen er graag voor dat jij per 1 oktober op deze leuke plek komt te zitten!