Junior Planner

Jij bent geen wegzapper van reclames, nee jij vindt het leuk om Frekkel, Pietertje of Max verstappen te bekijken in je pauze! Wil jij ook jouw resultaten ook elke dag op tv zien? Dat kan! Bij dit media bedrijf gespecialiseerd in reclame verkoop van spot en online commercials, ben jij de planner! Jij zorgt dat de commercials daadwerkelijk op de juiste zender en tijd worden uitgezonden.

Je zult verantwoordelijk zijn voor de commerciele backoffice werkzaamheden. Klinkt dit nog iets te vaag of saai? Ik ga je snel op andere gedachten brengen. Voor deze fulltime functie heb je een hoge handelingssnelheid nodig en ben je stressbestendig. Lekker cliché? De campagnedoelstellingen van de opdrachtgevers moet behaald worden, als jouw planning niet op tijd af is, dan zul je naar zwart beeld kijken tijdens de pauze van Rudolph op 24 Kitchen of een wedstrijd uit de eredivisie, oeps!

**Wat ga je doen?**
Als lid van het planning en traffic team ben jij bezig met alle campganes op de juiste tijd op tv of online te krijgen. Je keurt, controleert en verwerkt het uitzendmateriaal; commercials en billboards die door producenten worden aangeleverd. Mocht jij op of aanmerkingen hebben dan neem je contact op met de mediabureau’s/productiebedrijven. Maar mochten zij een wijziging, vraag of klacht hebben dan weten zij jou natuurlijk ook te vinden. Alles in orde? Dan koppel je het aangelverde materiaal met de juiste campagne door middel van rotaties. Nadat je de commercials gefineplanned (posities toekennen van reclames in de reclameblokken) loop je de checklist na en voer je interne controles uit. Weer een dag voorbij!

** En waar doe je het dan voor?**
> Een salaris van €2100,- bruto per maand
> Reiskostenvergoeding
> 25 vakantiedagen + 3 extra verplichte vrije dagen tijdens feestdagen
> Doorgroeimogelijkheden naar accountmanagement, strateeg of relatiebeheerder
> Een mega open keuken waar jij elke dag je verse lunch kunt halen bereid door de Deli’s Privé Chef!
> Een super hip mooi pand in Amsterdam Noord aan het IJ waar pleasure and work worden gecombineerd met een gaming kamer en lounge met openhaard
> Deel uit te maken van een informeel team van 4 personen, waarbij er bij een jonge organisatie natuurlijk een borrel, teamuitje en een gaaf kerstfeest voorkomt! Succes wordt gevierd!

** Wij nodigen je meteen uit als je:**
> een afgeronde mbo/hbo opleiding hebt
> nederlands en Engels beheerst
> vooral als persoon binnen de organisatie past! Het draait in deze functie vooral om jouw karakter. Je krijgt veel verantwoordelijkheid: zonder jou, geen reclameblok! Je wordt losgelaten zodra het kan en dan ben jij degene die zorgt dat alles gecheckt is voor je de tent afsluit. Je bent dus heel secuur en gestructureerd. Je raakt zeker niet in paniek van deadlines, nee, je vindt het juist leuk om er naar toe te werken en te zorgen dat alles HUPPA weer mooi op tijd geprogrammeerd is!

Enthousiast? Solliciteer direct! Toch nog een vraag? Neem contact met ons op via 020-6124945 of amsterdam@justinrecruitment.nl