Junior inside sales

Van betekenis zijn voor het milieu en een impact maken op de gezondheid van de samenleving. Jouw kracht ligt in de commercie en je bent organisatorisch sterk. Kan dit samen? NATUURLIJK! Wij hebben deze combi voor jou!

Als relatiebeheerder van alle actieve accounts ben jij hét aanspreekpunt voor B2B klanten van dé nummer1 fruitleverancier voor bedrijven in de Benelux.Dit betekent dat jij zorgt dat alles wat de klant wilt wijzigen, vragen en melden op jouw to do-lijst komt. En deze lijst kan zich flink opbouwen, dus in rap tempo verwerk jij de wens van de klant.
** Wat jij concreet gaat doen is:**
> Offertes opstellen, klachten- en tevredenheidstickets in het CRM systeem beheren…
> Sparren met andere teams. Er zjn namelijk een hoop mensen afhankelijk van jouw acties. Om die reden communiceer je dagelijks veranderingen in leveringen naar de andere afdelingen.

**Werkplek**
Onze opdrachtgever zorgt ervoor dat 2000 kantoren elke dag weer voorzien zijn van verse fruitmanden! Geen gebruik van luchtvracht om zo de Co2 uitstoot te beperken, biologisch afbreekbare verpakkingen en het steunen van lokale leveranciers is hier de achterliggende spirit! Wanneer je hier werkt, maak je de wereld een beetje beter, want voor elke geleverde fruitmand plant dit bedrijf een fruitboom in Malawi; en dat geeft een lekker gevoel! Het bedrijf groei hard en heeft naast de vestiging in Amsterdam ook locaties in Breda en Limburg. Er werken in totaal 160 mensen, waarvan 30 man op kantoor zit. Het kantoor is basic en grenst aan de productie ruimte. Verwacht dus geen poespas, maar wel een heel gezellig hardwerkend jong team wat elke werkdag tot een plezier maakt. Want zeg nou zelf, hoe belangrijk zijn je collega’s?

** Wanneer ben jij onze ideale kandidaat?**
Jouw team bestaat nu uit 3 jonge teamleden en zij hebben zelf aangegeven dat een assertieve en stressbestendige toevoeging het teamlid is waar ze naar op zoek zijn. En waarom dan wel? Omdat jij in de daghandel gaat werken heb jij dagelijks deadlines en adhoc situaties. Jij speelt in op de vraag van de klanten en overziet wat de gevolgen zijn van jouw wijzigingen; je behoudt overzicht en denkt toekomstgericht. Deze functie heeft veel verantwoordelijkheid en vrijheid en daarom moet jij vooral niet in paniek raken van 10000 verschillende taken.

> Het allerbelangrijkste is dat je een toegewijd hart hebt voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
> Je hebt een commercieel hbo diploma op zak zoals bv. international business (and lanuages)
> Je wilt 40 uur per week aan de slag
> Nederlands en Engels beheers jij perfectly!

** Hoe maken wij jou blij?!**
> Een startsalaris tussen de 2000 en 2300 bruto per maand
> Flexible werktijden: je kunt kiezen of jij jouw werkdag van 8.00-16.00 uur of van 9.00-17.00 uur inricht.
> 25 zelf in te delen vakantiedagen
> Locatie die goed bereikbaar is in Amsterdam West (scheelt weer reistijd)
> Direct een contract bij de opdrachtgever (Werving & Selectie)
> Jij krijgt gratis en voor niks onbeperkt fruit op kantoor!

Maak van deze vacature jouw nieuwe baan! Reageer direct via het kopje solliciteren of stel je vraag via amsterdam@justinrecruitment.nl