Junior technisch sales supporter

UP IN THE SKY! Jouw producten gaan allemaal de lucht in! Je gaat in een bijzondere maar belangrijke branche werken: de hijs en valbeveiliging. Denk aan harnassen voor reddingsmedewerkers, hefkabels die zorgen dat de special effects zichtbaar zijn bij groots concert in het Ziggodome maar ook takelsystemen om jachten te water te laten.Jij gaat er als junior technisch sales supporter, met jouw productrange, voor zorgen dat alles wat om hoog moet, daar ook komt en blijft.

Je gaat aan de slag bij een informeel, internationaal bedrijf in Amsterdam Noord met kantoor direct boven de werkplaats en magazijn. Op deze manier heb je altijd feeling met het product en loop je zo naar productie voor een vraag of opmerking. Door middel van opleidingen en training on the job wat er voor gezorgd dat je snel productkennis opdoet en zodat je de klanten straks alle ins en outs vertellen!

**To the point: wat doet een Sales supporter?**
> De hele dag ben jij in contact met klanten over technische oplossingen in de hijstechniek. Welke producten zijn van toepassing voor hun wensen, activiteiten of nodig vanwege regelgeving?
> Je maakt offertes, bereidt leveringen voor en lost ad-hoc problemen op. Een stukje administratie en logsitiek is dus ook onderdeel van jouw functie, je zorgt er namelijk voor dat alles wat betreft jouw klant geregeld wordt!
> Ook ben je het aanspreekpunt voor de buitendienst (oftwewel accountmanagers) bij vragen, opmerkingen en order statussen.

**Wat zijn de voordelen om op deze functie te starten?**
> Een salarisindicatie van 2000,- tot 2500,- euro
> Je hebt 25 vakantiedagen en 6 ATV
> Een bonusregeling
> Werkgeversbijdrage voor jouw pensioen
> Reiskostenvergoeding
> Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden binnen een internationale organisatie. Welke? Denk aan accountmanager of productspecialist.
> Elke dag lekker informeel kunnen communiceren met jouw 22 collega’s, een losse werksfeer!

**Wat maakt jou geschikt?**
Je hebt een commerciële opleiding zoals commerciele economie of bedrijfskunde met een technisch randje, je hebt bv in je vrije tijd altijd met technische hobby’s gerommeld. Of andersom; een technische opleiding met een adviserende mentaliteit!

Vragen? Bel ons op 020-6124945, chat met iemand van ons team, of mail naar amsterdam@justinrecruitment.nl