Online Marketeer

Jij bent een online marketeer die zelfstandigheid, creativiteit en verantwoordelijkheid wil terugzien in een uitdagende tweede stap in jouw carrière. Je gaat aan de slag voor een bedrijf in Amsterdam dat zich richt op bedrijfsfinancieringen voor innovatie projecten. De sfeer binnen het bedrijf is informeel, professioneel en enthousiast. Men is ambitieus en resultaatgericht, maar vindt ook de tijd voor een potje tafeltennis en de lunch is uitgebreid.
Als online marketeer wordt je onderdeel van het sales team. Met hen ben je constant aan het sparren over de markt, ontwikkelingen en hoe jij het bedrijf zo sterk mogelijk kan profileren. Daarnaast werk je veel samen met een bureau als het gaat om SEO en SEA en andere online activiteiten. De functie is nieuw dus je hebt de kans er zelf vorm aan te geven.

**Samengevat**
> Het opstellen uitvoeren van een SEO en SEA strategie. Jij zorgt ervoor dat de juiste leads binnenkomen en de sales afdeling op volle toeren blijft draaien.
> Ook ben je verantwoordelijk voor alles dat er op Social gebied gebeurt. Leef je uit!
> Daarnaast werp je ook een kritische blik op alle content en zet je mailcampagnes op.
> Intern ben je ook zichtbaar; jij zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van alles d.m.v. nieuwbrieven en blogs.
> Met jouw collega’s ben je constant aan het sparren over hoe je jullie diensten op een nog betere, heldere en concretere manier onder de aandacht kunnen brengen bij potentiële klanten.

**And in return?**
> Een salarisindicatie op basis van kennis en ervaring, maar tussen de 2300,- en 2600,- en met bonusstructuur.
> 25 vakantiedagen.
> Een goed pensioen en ook het fitness abonnement is geregeld!
> Laptop voor analyse en creatie!
> Leuke bedrijfsuitjes.

**Wat vragen we aan jou?**
Wij zijn op zoek naar iemand die ongeveer twee jaar werkervaring heeft in marketing; online en strategisch in een B2B omgeving. Je bent analytisch ingesteld, maar neemt ook de creatieve vrijheid op bijvoorbeeld social gebied.
Belangrijk in deze functie is dat je zelfstandig bent. Je bent als enige in het bedrijf concreet bezig met het marketingbeleid en krijgt de vrijheid om zelf jouw functie vorm te geven, maar het is dus wel belangrijk dat je hier mee om kan gaan.