Order Coördinator

Als Order Coördinator ben je verantwoordelijk voor de totale administratie en planning van de productieorders. Dit betekent van het moment van het ontvangen van de order tot het moment dat de producten worden geleverd bij de klant. Je werkt hierbij in nauwe samenwerking met fabrieken in Nederland en Polen. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie voor 6 maanden.

Bij deze organisatie worden krachtige retail ervaringen gecreëerd die winkelende mensen in levenslange klanten veranderen. Al jaren wordt er gewerkt voor merken zoals Nespresso, HP, Samsonite, diverse sportmerken, Fitbit etc. Het DNA binnen de organisatie wordt gevormd door een enorme drive om op het hoogste niveau te presteren. Er worden retail oplossingen ontworpen, ontwikkeld, geproduceerd en geïmplementeerd. Hoge kwaliteit displays, shop-in-shop systemen en oplossingen worden bedacht en dat maakt het bedrijf een partner voor toonaangevende merken. Door de producten van de organisatie worden merken op pakkende wijze aan mogelijke kopers geëtaleerd.

**Een greep uit jouw takenpakket als Order Coördinator**
> Het voorbereiden en begeleiden productieorders.
> Bewaken van budget, kwaliteit & levertijd.
> Je onderhoudt contacten met leveranciers.
> Voorraadbeheer: je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en monitoren van leveranciersorders en daarmee voor de totale voorraadhoogte.
>Bestellen van materialen

**Wat hebben wij jou te bieden?**
> Een fulltime functie met werktijden van 07.45 tot 16.30 uur.
> Organisatie met directe lijnen, een no nonsens cultuur en humor wordt gewaardeerd!
> Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en werken met grote wereldmerken.
> Salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring tussen €2500,- en €3000,- per maand.
> Reiskostenvergoeding 19 cent per km, max €130,- per maand op fulltime basis.

**Wat breng jij mee aan ervaring en competenties?**
> Hbo werk- en denkniveau, dat heb je echt wel nodig om alle ballen in de lucht te houden!
> Enige ervaring in een complexe ondersteunende administratieve rol zoals bij voorbeeld op een bedrijfsbureau, orderadministratie.
> Uiteraard ben je goed vaardig met Word, Excel en Outlook. Enige ervaring met Exact software is handig.
> Gezien de dagelijkse Internationale contacten, beschik jij over een goede beheersing van Engels (in woord en geschrift).
> Je kunt duidelijk en klantvriendelijk communiceren met de interne klant. Ook werk je nauwkeurig en ben je stressbestendig. Je kunt goed processen overzien en denkt in oplossingen