Projectmanager beveiligingstechniek

Fort Knox is een lachertje wanneer jij bent geweest! Want jij gaat er voor zorgen dat iedereen die buiten moet blijven buiten blijft, en dat alles dat binnen moet blijven ook binnen blijft.
Als projectmanager ben jij het aanspreekpunt voor opdrachtgevers, monteurs, administratie en leveranciers bij projecten in de beveiligingstechniek. Je bent aan het werk op kantoor in Haarlem of op locatie. Deze locaties kunnen zowel bedrijfspanden als bijvoorbeeld luxe villa’s zijn.
Je bent constant aan het schakelen tussen de afdelingen Ontwep, Calculatie, Inkoop en Uitvoering en zorgt er zo voor dat al die afdelingen voor de deadline hun taken afhebben.

**En verder?**
> Opzetten van projectdocumentatie en het voorbereiden van projecten.
> Het ontwerpen en calculeren van beveiligingsinstallaties.
> Het voorbereiden van de projecten en een constante controle hierop.

**Wat krijg je hier voor terug?**
> Ervaren of juist aan het doorgroeien vanuit een monteursfunctie? De salarisindicatie is afhankelijk van ervaring en leeftijd.
> 24 vakantiedagen + 6 ADV dagen
> Een pensioenregeling
> Een initiatiefrijk en gemotiveerd team!
> Een vrijdagmiddagborrel in de gezellige in-house kroeg!

**En wat neem jij mee naar de zaak?**
Het is belangrijk dat je eerder gewerkt hebt binnen de beveiligings- of elektrotechniek. Dit kan zijn als projectleider, maar bijvoorbeeld ook als ervaren monteur met de ambitie om door te groeien. Dit betekent dat je dus ook als Hoofd Elektro monteur omgeschoold kan worden; dit bedrijf is bereid om in jou te investeren en zo kun jij je ontwikkelen! Je bent sowieso iemand die makkelijk meerdere ballen in de lucht houdt, nooit in de stress schiet, communicatief vaardig is en houdt van een geintje.

Als je al zover gekomen bent met lezen, dan ben je geïnteresseerd! Laat ons dat ook even weten!