Projectmanager Employer Branding

Jij wordt productspecialist van een IT product waar werkelijk iedere werknemer gelukkiger van wordt! Je gaat werken voor een internationale organisatie met haar Nederlandse kantoor in Amsterdam. Je werkt met enthousiaste Young Professionals aan een SaaS product dat bedrijven helpt om op de juiste manier met hun personeel te communiceren en zo werknemerstevredenheid te verhogen.
Jij bent constant aan het sparren met projectmanagers en business developers over hoe het product te verbeteren, waar de klant behoefte aan heeft en hoe de doelgroep er het meeste aan heeft. Ook ga je in gesprek met leveranciers en klanten over hoe het uiterste uit jouw product te halen.
Vervolgens zorg je er samen met IT voor dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Daarnaast onderzoek jij ontwikkelpotentie binnen het product en alle applicaties die daar bij horen en de uiteindelijke lancering bij de klant.

**En verder?**
> Je zorgt ervoor dat je constant op de hoogte bent van alle technische en commerciële ontwikkelingen rondom het zakelijk gebruik van SaaS producten.
> Er is een product launch. Jij doet de laatste check en zorgt ervoor dat alles werkt.
> Door constant overleg met collega’s en feedback van klanten weet jij hoe je jouw product kan blijven verbeteren als het gaat om effectiviteit, tevredenheid, gebruik en customer value.

**Wat ga je hier voor terugkrijgen?**
> Een salaris tussen de 3500,- en 4000,-.
> Pensioen, met maximale bijdrage van de baas.
> Gezonde mensen, blije mensen; sporten is geregeld!
> Goede borrels, en sowieso één keer per jaar een uitje naar een collega vestiging over de grens

**Wat neem jij mee naar kantoor?**
Het is belangrijk dat je er snel staat. Een aantal jaar relevante werkervaring als projectmanager of productspecialist binnen een SaaS omgeving is daarom belangrijk. Je snapt welke technische mogelijkheden SaaS oplossingen kunnen bieden en hoe deze jou helpen om jouw productgroep verder te ontwikkelen.
Omdat jij zowel communicatief vaardig als analytisch bent, ben je in staat om alle stakeholders op een heldere manier op de hoogte te houden van de juiste informatie. Opleidingen die hier goed bij passen zijn Bachelor of Master studies in de richting van economie, IT of finance.
Als persoon ben je breed ontwikkeld. Je vindt het interessant om de techniek achter een SaaS product te begrijpen, maar onderwerpen als finance en compliance hebben jouw interesse.