Projectmanager IT

**In return?**
> Een pensioenregeling met maximale werkgeversbijdrage.
> Reiskosten worden vergoed.
> Je kan ook sporten via werk.
> Niet alleen voor werk, maar ook voor het jaarlijkse uitje heb je een paspoort nodig!
> En de vrijdagmiddag wordt er een gezellig drankje gedronken.

**Wat neem jij mee naar kantoor?**
Het is een internationale functie, je vindt het dus geen probleem om sowieso één keer per maand in het buitenland te zijn. Een goede beheersing van de Engelse taal hoort daar natuurlijk ook bij.
Je gaat aan de slag in een functie waarbij je er direct moet staan. Daarom ben jij in het bezit van sowieso 4 tot 6 jaar relevante projectmanagement ervaring, bij voorkeur in een Saas omgeving. De functie is op HBO – WO niveau, een opleiding daarin heb je afgerond in de richting van Economie, Finance, Communicatie of IT.
Je bent geen doorgewinterde IT’er, maar enige affiniteit hierin gaat je wel helpen!

Internationaal projectmanagement in een Saas omgeving, jouw volgende uitdaging? Als projectmanager binnen deze internationale organisatie richt jij je op de implementatie van een nieuw SaaS systeem bij de meest prachtige, innovatie en internationale bedrijven. Je werkt vanuit het kantoor in Amsterdam, maar ga er vanuit dat je sowieso eens per maand in het buitenland bent om een project te begeleiden.
Die dienst wordt gebruikt om werknemerstevredenheid te meten, en te vergroten. Dit gaat verder dan je denk en de dienst blijft zich constant ontwikkelen. Binnen jouw functie ben je constant in contact met HR, Sales, It en leveranciers om er voor te zorgen dat deadlines behaald worden. Daarnaast ben je nauw betrokken bij product lanceringen en zorg je er uiteraard voor dat je contact op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

**In een paar punten**
> Je bent contactpersoon voor de interne organisatie en klant als het gaat om inhoudelijke projectmanagement zaken.
> Wat moet er wanneer gebeuren en wie ga je daar bij gebruiken? Jij weet het!
> Door jouw kennis en interesse in het product bemoei jij je ook constant met de verdere ontwikkelingen rondom het product.