Junior Projectmanager IT

Plannen, regelen, mijlpalen halen en er voor zorgen dat een project op tijd afgerond is. Als projectmanager ben jij van A tot Z betrokken bij de implementatie van een intelligent SaaS product. Dit product heeft als doel om de werknemerstevredenheid van de meest prachtige bedrijven te verhogen.
Je bent constant in contact met Sales, HR, IT en leveranciers om er voor te zorgen dat iedereen op tijd zijn onderdeel aflevert. Daarnaast ben je nauw betrokken bij product lanceringen, contactpersoon voor het kantoor in Nederland als het gaat om jouw product en constant bezig om marktontwikkelingen bij te houden.

**Concreet**
> Jij zorgt er voor dat iedereen die met jouw project te maken heeft op dezelfde golflengte zit en op schema loopt.
> Door jouw projectplan weet iedereen waar die aan toe is, wat er wanneer moet gebeuren en wat er voor nodig is om een topprestatie te leveren.
> Je bemoeit je ook actief met de verdere ontwikkeling van het product. Omdat jij constant in contact bent met verschillende stakeholders, weet jij precies wat wensen, mogelijkheden en tekortkomingen zijn!

**Wat krijg je hier voor terug?**
> Een salaris rond de E3000,- per maand o.b.v. een 40-urige werkweek.
> Een goed pensioen, met maximale bijdrage van werkgever.
> Reiskosten worden vergoed en je kan ook sporten via werk.
> Niet geheel onbelangrijk; borrels en een jaarlijks uitje waar je een paspoort voor nodig hebt.

**Wat maakt jou passend voor de functie?**
Je zal veel projectmatig gaan werken, en je bent ook gewend om verschillende projecten tegelijk op te pakken.Heb je hier een aantal jaar ervaring in? Perfect! Een junior? Ook geen probleem! Daarnaast is het belangrijk dat je een hbo of wo opleiding hebt afgerond in de richting van bijvoorbeeld Economie, Finance, Communicatie of IT.
SaaS, applicatiebeheer, data analyse en software development; voor jou de toekomst! Je hoeft geen die-hard IT ’er te zijn, maar affiniteit is uiteraard wel belangrijk!