Projectmanager IT en Cloud services

Als projectmanager word jij verantwoordelijk voor de installatie en in gebruik name van Cloud, communicatie en IT oplossingen. Geen dag gaat hetzelfde zijn; op maandag ben je bijvoorbeeld aanwezig op een nieuwbouw project om jullie Cloud en IT oplossingen direct in een gebouw te implementeren en de volgende dag ben je bij een overheidsinstantie om uitleg te geven over de status van een project.

Over wat voor projecten hebben we het? Dat kunnen we je niet in één profiel uitleggen. Bedrijven helpen om in de cloud te gaan werken, de aanleg van een internationaal communicatienetwerk, meeting- en projectrooms inrichten, zorgen dat video conference netwerken over de gehele wereld werken en nog veel meer!
Door jouw sterke communicatieve vaardigheden stuur je makkelijk een team medewerkers aan en ben je een prettige gesprekspartner voor verschillende stakeholders als IT managers, inkopers, CEO’s en collega’s.
Er zijn interessante projecten binnen de Randstad en Brabant dus je hoeft niet perse bij ons in de buurt te wonen.

**Even concreet**
> Jij en jouw team zijn van A tot Z verantwoordelijk voor Cloud, communicatie en IT projecten.
> Nadat de accountmanager de eerste details op papier heeft gezet word jij aanspreekpunt voor de klant en interne organisatie.
> Je monitort project statussen, financiën en uiteraard de klanttevredenheid.
> Door jouw kennis en ervaring geef je makkelijk advies over verschillende IT projecten.
> Jouw projecten spelen zich af op verschillende locaties, in verschillende branches en zijn van verschillende grootte en lengte. Jij bent flexibel dus geen probleem!

**Wat krijg je er voor terug?**
> Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring, maar tussen de 3000,- en 4500,-.
> Doorgroeimogelijkheden! Zowel verticaal als horizontaal.
> Er is een pensioenregeling en reiskosten worden vergoed.
> Vrije tijd; sowieso 25 dagen en tussen kerst & oud en nieuw is het bedrijf dicht.
> De kans om in aanraking te komen met de meest prachtige werkgevers; groot, internationaal en aansprekend!

**Wat vragen wij aan jou?**
Het is van belang dat je gewend bent een team mensen aan te sturen en dat je relevante en recente ervaring hebt in het werken met Cloud services, video en AV en IT oplossingen.
De functie is op HBO niveau en het gaat absoluut in je voordeel werken wanneer je opleidingen hebt gevolgd in de richting van projectmanagement of Prince2.

Interessant? Bel, mail of reageer!