Projectassistent marketing

Onze opdrachtgever denkt in data en alles dat je met data kan doen om je klanten te kunnen behouden. Denk hierbij aan het opstellen van marketingactiviteiten, de inzet van communicatiemiddelen, de analyse van salesacties en het gedrag van klanten. De klanten bij dit data-gestuurde marketing bureau hebben altijd precies inzichtelijk wat er wanneer met hun campagnes gebeurt en wat de resultaten hier van zijn. En jij kunt hier onderdeel van zijn!

Je komt te werken binnen een MKB organisatie van ongeveer 50 personen die nu zijn eerste Europese stappen aan het zetten is. Vanwege groei ben jij daarom dringend nodig! Je werkt aan verschillende projecten met wisselende teamleden zoals accountmanagers, data-analisten en een productie team. Samen leveren jullie keer op keer klasse kwaliteit op! Het is een pittige omgeving met veel deadlines en diverse lopende campagnes, vandaar dat jij echt goed tegen hectiek moet kunnen. Jij bent iemand die het overzicht bewaakt, secuur kijkt en relaxed naar de lopende zaken kunt kijken.

**Wat ga je doen?**
> Jij bent overal; in contact met klanten, campagnes administratief begeleiden, data opschonen en pieken tijdens projecten op te pakken. Eigenlijk alle taken in een project die zonder jou, écht blijven liggen. Super allround en multi inzetbaar!
> Dit doe je op een actieve manier. Jij ziet werk, zoekt variatie in een werkdag en kan prima zelfstandig uit de voeten.

**Enthousiast? Wij gaan jou nog blijer maken met**
> De mogelijkheid om 32 tot 40 uur per week te werken
> Afhankelijk van jouw kennis en ervaring een salaris tussen de 2300,- en 2800,- per maand
> De lunch wordt verzorgd
> Reiskosten worden vergoed!
> Pensioenkostenregeling
> Werk je ook op vrijdag? Dan kan jouw middag op een positieve manier wel eens flink verlengd worden!

**Topper, jij moet meteen in actie komen wanneer je**
een afgeronde opleiding hebt op Mbo of Hbo niveau en 2 jaar werkervaring in een administratieve of sales support rol hebt opgedaan. Je beheerst het Nederlands en het Engels vloeiend!

Nou dat valt best mee toch? dus twijfel niet en stuur ons jouw CV zo snel mogelijk op het mail adres: amsterdam@justinrecruitment.nl