Teamleider Warehouse

Werken in een up to date omgeving voorzien van de nieuwste snufjes! Bij dit internationale bedrijf waarvan het hoofdkantoor (met magazijn)van de EMEA in Amsterdam zit, wordt van jou verwacht dat je hier mee om kan gaan. Dit betekent dat je, met jouw analystische vaardigheden, snel door hebt waar knelpunten zich kunnen voordoen en hoe welke processen te verbeteren en hoe die verbeteringen te implementeren. Geen standaard teamleiders functie dus, jij bent een pro!

**Dit ga je doen**
Als teamleider warehouse ben je samen met jouw 4 andere leidinggevenden verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van de warehouse medewerkers. Het vaste personeel bestaat uit ongeveer 70 personen en de seizoenskrachten variëren tussen de 20 en 40 medewerkers. Omdat je met fashion items van grote merken zoals DKNY en Calvin Klein te maken hebt, zijn er af en toe pieken en dalen qua distributie.Je verdeelt dagelijks alle werkzaamheden en weet welke taken de hoogte prioriteit hebben; je zorgt dat jouw team maximaal kan presteren.

Hoe komt dit tot stand? Als supervisor warehouse voer je sollicitatiegesprekken, beoordelingsgesprekken en heb je ook af en toe slechtnieuwsgesprekken. Moet er een medewerker ingewerkt worden? Dan ben jij degene die de juiste begeleiding en training geeft. De bijkomende administratie is up to date, denk aan het registeren van ziekte of vakantiedagen. Een heel belangrijk onderdeel van deze functie is bestaat uit het creëren van efficientie slagen voor de werkomgeving. Het warehouse waar je aan de slag gaat is modern en geautomatiseerd. Dit betekent dat je ook veel te maken gaat krijgen met het analyseren van gegevens/data en constant verbeteren van processen.

**Wat verwachten wij van jou?**
> Een afgeronde Hbo opleiding of aantoonbare werkervaring op Hbo niveau. Denk jij dat je het kan? Bel ons even!
> De Engelse taal beheers jij op professioneel niveau aangezien jouw team uit internationale collega's bestaat
> Je hebt (een aantal jaren) werkervaring hebt als teamleider warehouse
> Analyseren van warehouse processen of productielijnen heb jij al onder de knie of je hebt er oog voor!

**Hoe zien de arbeidsvoorwaarden eruit?**
> Je krijgt direct een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
> Werktijden tussen 06.00 -20.00 uur
> Geen weekenddiensten. Mocht dit sporadisch voorkomen, dan ontvang je een toeslag
> 25 vakantiedagen
> Korting op een fitness abonnement
> Collectieve zorgverzekering
> Pensioenregeling
> Parkeermogelijkheid voor kantoor

Zie je de functie zitten? Mail jouw cv naar amsterdam@justinrecruitment.nl. Vragen? Bel ons op 020-6124945.