Teamleider Warehouse

Dit bedrijf is een bekende in de Fashion! Merken als Calvin Klein, Lacoste en G-star worden door dit bedrijf gedistribueerd naar onder andere Nederlands bekendste warenhuizen. Het is een internationaal bedrijf, waarvan het hoofdkantoor (met magazijn)van de EMEA in Amsterdam zit. Ter versterking van het logistieke team, zoeken wij een teamleider warehouse.

**Dit ga je doen**
Als teamleider warehouse ben je samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van de warehouse medewerkers. Je verdeelt dagelijks alle werkzaamheden en weet welke taken de hoogte prioriteit hebben. Als supervisor warehouse voer je sollicitatiegesprekken, beoordelingsgesprekken en heb je ook af en toe slechtnieuwsgesprekken. Moet er een medewerker ingewerkt worden? Dan ben jij degene die de juiste begeleiding en training geeft, Ook draag jij verbeterpunten bij de logistiek directeur en implementeer je vervolgens de veranderingen.

**Samengevat**
> Aansturen personeel
> Verdelen werkzaamheden
> Bijhouden van alle administratie (vakanties, ziekmeldingen)
> Aannemen personeel
> Beoordelingsgesprekken
> Aandragen verbeterpunten
> Monitoren en maximaliseren efficiëntie en productiviteit van het team

**Dit vragen we van je**
Het is van belang dat je een aantal jaren werkervaring hebt als teamleider warehouse. Jij weet als geen ander hoe je jouw mensen het meest efficiënt kan laten werken! Leidinggeven zit in jouw bloed en je houdt ervan om medewerkers te motiveren. Je gaat werken bij een internationaal bedrijf, dus het is wel zo handig als je een aardig woordje Engels spreekt.
Heb jij een Hbo diploma? Mooi, wat dit is een van de eisen van het bedrijf! Heb je deze niet? Maar kan je wel aantonen dat je over dit niveau beschikt? Stuur vooral je CV door!

**En wat krijg je daar voor terug?**
> In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op vast dienstverband.
> 25 vakantiedagen
> Korting op een fitness abonnement.
> Collectieve zorgverzekering
> Pensioenregeling
> Je gaat aan de slag bij een fashion bedrijf; hier horen dus ook gratis artikelen en artikelen met korting bij.