Technisch Commercieel medewerker

Als technisch commercieel medewerker ben jij het aanspreekpunt voor nationale en internationale klanten als het gaat om technische vragen, orders en leveringen. Je gaat aan de slag bij een informeel, internationaal bedrijf in Amsterdam Noord met kantoor direct boven de werkplaats en magazijn. Op deze manier heb je altijd feeling met het product en loop je zo naar productie voor een vraag of opmerking.
Wat voor product eigenlijk? Jij gaat er, met jouw productrange, voor zorgen dat alles wat om hoog moet, daar ook komt en blijft. Dit kunnen schepen zijn die te water moeten worden gelaten, boxen bij een concert, bergbeklimmers, of distributie materiaal. You name it1
Opleidingen gaan er voor zorgen dat je snel productkennis opdoet en zo direct klanten te woord kan staan en doorgroeimogelijkheden zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld kan toegroeien naar een functie als accountmanager of product specialist.

**Concreet**
> In contact met klanten zijn over technische oplossingen in de hijstechniek.
> Je maakt offertes, bereidt leveringen voor en lost ad-hoc problemen op.
> Ook ben je het aanspreekpunt voor de buitendienst bij vragen, opmerkingen en order statussen.

**Voorwaarden**
> Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden binnen een internationale organisatie. Welke? Denk aan accountmanager of productspecialist.
> Afhankelijk van kennis en ervaring is er een indicatie van 2000,- tot 2500,-. Daarnaast is er een bonusregeling.
> Er is een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
> Je hebt 25 vakantiedagen en 6 ATV.
> Niet geheel onbelangrijk; een informeel team van 22 collega’s die graag op personeelsuitje gaan!

**Wat zoeken wij in een kandidaat?**
Een commerciële instelling, met een technisch randje. Je kan bijvoorbeeld een commerciële opleiding hebben afgerond en in je vrije tijd altijd met technische hobby’s bezig geweest zijn. Je zal veel internationaal contact hebben dus kennis van de Engelse taal is wel belangrijk!
Vragen? Bel ons!